Stap naar de toekomst

13 september 2022

Wat ga je leren?

Tijdens je studie zijn er veel momenten waarop je keuzes moet maken die richting geven aan jouw toekomst. In je laatste bachelor- of masterjaar komt de stap naar de arbeidsmarkt steeds dichterbij. Heb je nog geen (duidelijk) idee van de richting die je op wilt? En heb je moeite met het kiezen van een bij jou passende vervolgstap? Deze workshop helpt je verder bij het bepalen van jouw koers.

Hoe meld je je aan?

De aanmelding voor het studiekeuzetraject (workshop en individuele begeleiding) start met een intakegesprek bij één van onze studiekeuze en loopbaanadviseurs. Vul het intakeformulier in om een afspraak te maken.

Intakeformulier studiekeuze- en loopbaanadviseurs

Type cursus, training of opleiding
Workshop
Taal
Nederlands
Datums
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Begeleiding
In deze praktische en interactieve workshop van twee dagdelen ga je aan het werk met een groep van ongeveer 12 studenten. Met behulp van een aantal oefeningen en opdrachten breng je je motivatie, kwaliteiten en valkuilen, interesses en drijfveren in kaart. Zo ontdek je wat voor jou de best passende masterkeuze- en/of loopbaanrichting is. Na afronding van de workshop word je, indien nodig, verder begeleid in een individueel traject.
Intakegesprek
Ja

Aan deze website wordt nog gewerkt. Meer informatie: 'een nieuwe website'.