Lunch tijdens start je studie met skills

Start je studie met skills

maandag 12 augustus 2024, 09:00 - vrijdag 16 augustus 2024, 16:30
Start jouw studie met een boost! Bereid je voor op je eerste jaar.

We begrijpen dat het begin van je studie best spannend kan zijn. Om ervoor te zorgen dat je met vertrouwen van start gaat, hebben we ‘start je studie met skills’ ontwikkeld. Dit unieke driedaags programma maakt de overgang van de middelbare school naar de universiteit een stuk makkelijker.

Aanmelden kan vanaf juni 2024. Als je je aanmeldt voor een opleiding, krijg je automatisch een uitnodiging via de mail. Deelname is gratis, je betaalt alleen eenmalig €20,- inschrijfkosten.

Waarom deelnemen?

Via dit programma:

• leer je de universiteit kennen.
  • volg je interessante colleges en workshops over onderwerpen zoals academisch schrijven, leerstrategieën, samenwerken en analytisch en kritisch denken.
  • krijg je meer zelfvertrouwen in je eigen kunnen en scherp je cognities en (academische) vaardigheden aan.

Wie kan deelnemen?

Dit jaar wordt het programma aangeboden aan studenten die zich hebben aangemeld voor een studie bij de volgende faculteiten:
•    Sociale Wetenschappen
•    Letteren
•    Managementwetenschappen
•    Rechtsgeleerdheid
•    Natuurwetenschappen, Wiskunde en Informatica
•    Filosofie, Theologie en Religiewetenschappen

Weet je niet zeker bij welke faculteit jouw opleiding hoort? Check dan de opleidingspagina.

Wanneer kun je deelnemen?

Je hebt de keuze om het programma te volgen van maandag 12 augustus t/m woensdag 14 augustus, of van woensdag 14 augustus t/m vrijdag 16 augustus.

Aanmelden kan vanaf juni 2024.

Dit jaar staan de volgende activiteiten op het programma:

maandag 12 augustus 2024, 09:00 - vrijdag 16 augustus 2024, 16:30
Radboud Universiteit
Deadline inschrijving

Team Studievoorlichting staat voor je klaar.

WhatsApp: 06-25319096
Telefoonnummer: +31243612345 (kies optie 2)*
Mail: studievoorlichting [at] ru.nl (studievoorlichting[at]ru[dot]nl)

*Bereikbaar tussen 9.00 en 17.00 uur.