Stressmanagement

23 januari 2022

Deze training wordt in het Engels gegeven.

Wat ga je leren?

Een beetje adrenaline is nodig om goed te presteren. Maar als de spanning te hoog oploopt, kan er sprake zijn van studiestress. Bijvoorbeeld als je met je studieboeken opstaat en naar bed gaat of ze juist angstvallig gesloten houdt, of als je vaak enorm nerveus bent voor tentamens of presentaties.

In deze training leer je je stress beter (her)kennen en leer je hoe je negatieve gedachten te lijf kunt gaan. Daarnaast leer je hoe je kan plannen en balans in je studie en vrije tijd kan vinden en houden.

Hoe meld je je aan?

Om deel te kunnen nemen plan je eerst een intakegesprek met een studentenpsycholoog. Hiervoor vul je het online intakeformulier in. De studentenpsycholoog neemt contact met je op wanneer je het formulier hebt ingevuld.

Intakeformulier studentenpsycholoog

Type cursus, training of opleiding
Organisatieonderdeel
Student Support
Datums
23 januari 2022, 18:00 - 20:30
Deze training bestaat uit 8 wekelijkse sessies van 2,5 uur.
Docent(en)
André Baars
Aantal sessies
Intakegesprek