Stressmanagement

16 feb 2023

This training is in Dutch. Go to the English version of this training.

 

Wat ga je leren?

Een beetje adrenaline is nodig om goed te presteren. Maar als de spanning te hoog oploopt, kan er sprake zijn van studiestress. Bijvoorbeeld als je met je studieboeken opstaat en naar bed gaat of ze juist angstvallig gesloten houdt, of als je vaak enorm nerveus bent voor tentamens of presentaties.

In deze training leer je je stress beter (her)kennen en leer je hoe je negatieve gedachten te lijf kunt gaan. Daarnaast leer je hoe je kan plannen en balans in je studie en vrije tijd kan vinden en houden.

Hoe meld je je aan?

Om deel te kunnen nemen plan je eerst een intakegesprek met een studentenpsycholoog. Hiervoor vul je het online intakeformulier in. De studentenpsycholoog neemt contact met je op wanneer je het formulier hebt ingevuld. 

Intakeformulier studentenpsycholoog

Type cursus, training of opleiding
Training
Organisatieonderdeel
Student Support
Taal
Nederlands
Datums
16 februari 2023, 10:30 - 12:45
04 april 2023, 16:00 - 18:15
Begeleiding
Deze training bestaat uit acht wekelijkse bijeenkomsten van 2 uur en 15 minuten.
Docent(en)
Lynneke Spreeuwenberg
Kim van der Gronden
Aantal sessies
8
Intakegesprek
Ja
Contactinformatie

Heb je vragen over deze training? Neem dan contact op met sacursus [at] ru.nl

Andere trainingen

Training Toetsen met gesloten vragen (ACEQ5)

Tijdens deze training leer je meer over de didactische principes van toetsen met gesloten vragen en ga je aan de slag met het verbeteren van jouw eigen toetsvragen.

Training Toetsen met gesloten vragen (ACEQ4)

Tijdens deze training leer je meer over de didactische principes van toetsen met gesloten vragen en ga je aan de slag met het verbeteren van jouw eigen toetsvragen.

Cursus Toetsen en leren (A&L6)

Tijdens deze cursus en met behulp van opdrachten die aansluiten bij jouw eigen onderwijspraktijk werk je aan de verbetering van jouw toetsen. Je gaat dieper in op de relatie tussen toetsen en leren en welke rol toetsing speelt in het onderwijs.