Studiestimulering

Wat ga je leren?

Deze training is bedoeld voor mensen die een stok achter de deur nodig hebben om goed te kunnen studeren. Wekelijks maak je afspraken over studietaken en het aantal studie-uren voor de komende week. De week erop rapporteer je of je je aan de afspraken hebt gehouden en zo niet, waardoor dat komt. Zo leer je jezelf werkbare doelen te stellen en je er ook aan te houden.

Hoe meld je je aan?

Om deel te kunnen nemen plan je eerst een intakegesprek met een studentenpsycholoog. Hiervoor vul je het online intakeformulier in. De studentenpsycholoog neemt contact met je op wanneer je het formulier hebt ingevuld. 

Intakeformulier studentenpsycholoog

Type cursus, training of opleiding
Training
Organisatieonderdeel
Student Support
Taal
Nederlands

Deze training vindt plaats gedurende het hele semester. 

Docent(en)
Alex Buiks
Intakegesprek
Ja
Contactinformatie

Heb je vragen over deze training? Neem dan contact op met sacursus [at] ru.nl

Andere trainingen

Training Toetsen met gesloten vragen (ACEQ5)

Tijdens deze training leer je meer over de didactische principes van toetsen met gesloten vragen en ga je aan de slag met het verbeteren van jouw eigen toetsvragen.

Training Toetsen met gesloten vragen (ACEQ4)

Tijdens deze training leer je meer over de didactische principes van toetsen met gesloten vragen en ga je aan de slag met het verbeteren van jouw eigen toetsvragen.

Cursus Toetsen en leren (A&L6)

Tijdens deze cursus en met behulp van opdrachten die aansluiten bij jouw eigen onderwijspraktijk werk je aan de verbetering van jouw toetsen. Je gaat dieper in op de relatie tussen toetsen en leren en welke rol toetsing speelt in het onderwijs.