Study gym

11 jan 2023

Let op: deze training is Engelstalig. 

Wat ga je leren?

Het kan moeilijk zijn om je aan te passen aan een nieuwe leeromgeving in een nieuw land. Tijdens deze training leer je hoe je verschillende facetten van studeren kunt verbeteren. Zo leer je beter plannen en organiseren, strategisch leren, constructief denken, omgaan met verwachtingen en goed samenwerken met anderen. Elke sessie begint met een onderwerp dat wordt gekozen door de trainer. Tijdens het tweede deel van de sessie draag je zelf een onderwerp aan.

Hoe meld je je aan?

Om deel te kunnen nemen plan je eerst een intakegesprek met een studietrainer. Hiervoor vul je het online intakeformulier in. Na het invullen van het intakeformulier, kun je zelf een intakegesprek met een studietrainer inplannen. 

Intakeformulier studietrainer

Type cursus, training of opleiding
Training
Organisatieonderdeel
Student Support
Taal
Engels
Datums
11 januari 2023, 12:30 - 14:00
Begeleiding
De Study gym vindt het hele jaar door twee keer per week plaats. Je kunt op ieder moment aansluiten.
Docent(en)
André Baars
Intakegesprek
Ja
Contactinformatie

Heb je vragen over deze training? Neem dan contact op met sacursus [at] ru.nl

Andere trainingen

Training Toetsen met gesloten vragen (ACEQ5)

Tijdens deze training leer je meer over de didactische principes van toetsen met gesloten vragen en ga je aan de slag met het verbeteren van jouw eigen toetsvragen.

Training Toetsen met gesloten vragen (ACEQ4)

Tijdens deze training leer je meer over de didactische principes van toetsen met gesloten vragen en ga je aan de slag met het verbeteren van jouw eigen toetsvragen.

Cursus Toetsen en leren (A&L6)

Tijdens deze cursus en met behulp van opdrachten die aansluiten bij jouw eigen onderwijspraktijk werk je aan de verbetering van jouw toetsen. Je gaat dieper in op de relatie tussen toetsen en leren en welke rol toetsing speelt in het onderwijs.