Studenten studeren aan een picknicktafel
Studenten studeren aan een picknicktafel

Succesvol Studeren

23 mei 2023

Tijdens de workshop Succesvol Studeren krijg je handvatten die je helpen te achterhalen wat belangrijk is, hoe je een tekst efficiënt kan verwerken en hoe je een goede samenvatting maakt. 

Type cursus, training of opleiding
Workshop
Organisatieonderdeel
Student Support
Taal
Nederlands
Datums
23 mei 2023, 09:30 - 12:30

Let op: deze workshop is helaas geannuleerd. Wil je toch meer weten over succesvol studeren?  Kijk dan de webinar terug.

Naar de webinar

Kost studeren je veel tijd, maar zie je dit niet terug in je resultaten? Heb je moeite met het scheiden van hoofdzaak en bijzaak? Twijfel je of je wel een handige manier van studeren hebt?

Op dinsdag 23 mei organiseert Student Support de workshop Succesvol Studeren. Tijdens deze workshop ga je aan de slag met de drie stappen van actief studeren: oriënteren, globaal doornemen en intensief doornemen. Je krijgt handvatten die je helpen te achterhalen wat belangrijk is, hoe je een tekst efficiënt kan verwerken en hoe je een goede samenvatting maakt.

 

Docent(en)
Lynneke Spreeuwenberg
Sofie van Breemen
Intakegesprek
Nee
Contactinformatie

Heb je vragen over de cursus of de inschrijving? Mail dan naar: SAcursus [at] ru.nl. De workshop vindt plaats op de campus, en de locatie volgt wanneer je je aanmeldt.

Andere trainingen

Training Toetsen met gesloten vragen (ACEQ5)

Tijdens deze training leer je meer over de didactische principes van toetsen met gesloten vragen en ga je aan de slag met het verbeteren van jouw eigen toetsvragen.

Training Toetsen met gesloten vragen (ACEQ4)

Tijdens deze training leer je meer over de didactische principes van toetsen met gesloten vragen en ga je aan de slag met het verbeteren van jouw eigen toetsvragen.

Cursus Toetsen en leren (A&L6)

Tijdens deze cursus en met behulp van opdrachten die aansluiten bij jouw eigen onderwijspraktijk werk je aan de verbetering van jouw toetsen. Je gaat dieper in op de relatie tussen toetsen en leren en welke rol toetsing speelt in het onderwijs.