Resultaat 1 - 20 van 280 resultaten

Vierdaagse: Nijmegen in de Romeinse tijd op STEK

Archeoloog Christian Kicken vertelt over de Romeinse geschiedenis van Nijmegen

Inloopspreekuur | Career Service Rechten

Ben jij deze zomer op zoek naar een stage/baan en kan je wel wat hulp gebruiken? Kom dan langs of plan een online- afspraak in met Career Service Rechten.

• Mensen op het terras op het Mariënburgplein

Vierdaagse-event voor alumni

Doe mee aan dit speciale alumni-event tijdens de Nijmeegse Vierdaagse! Op 16 juli nodigen we je uit voor een inspirerende namiddag met een lezing en netwerkborrel.

Vierdaagse: het meten van kleuren met AI

Chemicus Jeroen Jansen gebruikt AI om de kleur van dingen te meten, waarmee je kunt herleiden waar iets vandaan komt. Wat? Kom maar luisteren!

Liefde voor voetbal | Radboud Reflects @Stadseiland Stek

Waarom raakt voetbal zoveel mensen? Wat zegt dit over onze behoefte aan gemeenschap, spanning en heldenverering? En welke invloed hebben de voetbalmedia op onze kijk op nationaliteit, gender en etniciteit?

• Radboud Reflects @Zwarte Cross

Stilte door muziek | Radboud Reflects @Zwarte Cross

Hoe kan muziek zorgen voor stilte? Maakt het hierbij uit naar welke muziek je luistert? Ga je naar de Zwarte Cross? Schuif dan donderdag in Theatro Obscura aan bij psycholoog en muziekwetenschapper Krisna Adiasto en zangeres Cassandra Onck.

Vierdaagse: Onze relatie met de Waal op STEK

Hoe denken Nijmegenaren over hun relatie met de Waal?

• Studenten fietsen door Nijmegen op een zomerdag

Zomercursus Social Dutch I

Wil jij graag in korte tijd de basis van het Nederlands leren? Dan is deze tweeweekse zomercursus Social Dutch I iets voor jou.

• Studenten zitten te kletsen buiten op de campus

Intensieve zomercursus Social Dutch I

Wil jij graag in korte tijd de basis van het Nederlands leren? Dan is deze intensieve zomercursus Social Dutch I iets voor jou.

• Studenten zitten te kletsen buiten op de campus

Intensieve zomercursus Social Dutch II

Ben je een expat en wil je graag Nederlands met je collega's spreken? Heb je Social Dutch I afgerond en zoek je een vervolgcursus? Dan is deze intensieve zomercursus Social Dutch II van één week iets voor jou.

Inloopspreekuur | Career Service Rechten

Start je studie met skills

Start je studie met skills is een driedaags programma voor vwo-scholieren die voor het eerst een bachelor gaan volgen. Via het programma leer je de universiteit kennen en krijg je verschillende colleges en workshops.

Eendaagse training: E-mailen in het Engels

Tijdens deze eendaagse opfriscursus leer je hoe je een effectieve en overtuigende e-mail schrijft in correct Engels.

• Schrijvende student

Workshop EndNote Quick Start (NL/EN)

Instructie over het gebruik van het referentiebeheerprogramma EndNote 21.

Uitspraaktraining Engels

Geef je wel eens presentaties in het Engels of spreek je regelmatig met internationale collega's? Met een betere uitspraak kom je duidelijker en geloofwaardiger over en krijg je meer zelfvertrouwen bij het communiceren in het Engels.

CPG op Historicidagen

Het CPG verzorgt een sessie tijdens de historicidagen in Maastricht. Thema van de sessie is Discipline en dissidenten. Een talkshow over politiek in de jaren tachtig.