Foto van een open boek met een zwarte achtergrond.

The healing power of writing

dinsdag 14 mei 2024, 17:00 - 18:30
Sprookjes zijn verhalen die ons meevoeren naar magische werelden. Ze leren ons over liefde, verlies, het kwaad en nog veel meer.

De voertaal voor deze activiteit is Engels. De workshop is toegankelijk voor studenten van de Radboud Universiteit, HAN en ROC Nijmegen.

Daarom kijken we in deze workshop naar de verschillende onderdelen van een sprookje, zoals het verhaal, het personage, de plaats en het onderwerp. We zullen ook oefenen met het schrijven van onze eigen sprookjes, het creëren van nieuwe werelden en personages met onze grootste schat - fantasie.

Het belangrijkste doel van deze sessie is echter niet het creëren van het meest fascinerende sprookje, maar het gaat meer om een reis van zelfontdekking. Door te schrijven komen we in contact met ons innerlijke kind.  Dat is het deel van ons dat in magie gelooft en grote dromen heeft. Contact maken met je innerlijke kind is een krachtige manier om je emotionele en psychologische welzijn te verbeteren. Het kan je helpen om te helen van het verleden, in het heden te leven en een betere toekomst voor jezelf te creëren, door jezelf weer kind te laten zijn en groot te dromen.

Deze activiteit vindt plaats in EOS N 01.120 en wordt georganiseerd door UNICEF Studententeam Nijmegen.

Mental Health Weeks

Deze activiteit is onderdeel van de Mental Health Weeks van 13 t/m 24 mei. Besteed extra aandacht aan je mentale gezondheid en praat er open over met anderen.

Bekijk het volledige programma

dinsdag 14 mei 2024, 17:00 - 18:30
Spreker
Julija Kugryte
Student Affairs
Contactinformatie

Vragen over deze activiteit? Neem dan gerust contact met ons op via studentenwelzijn [at] ru.nl (studentenwelzijn[at]ru[dot]nl).