Groeten uit de GGZ

Theatervoorstelling 'Groeten uit de GGZ'

donderdag 16 mei 2024, 19:00 - 21:00
Een verkorte versie van de voorstelling over zweverige therapeuten, de neiging alles te diagnosticeren en de zoektocht naar wie je bent los van je psychische klachten.

'Groeten uit de GGZ' is een voorstelling over zweverige therapeuten, de neiging om alles te diagnosticeren, de strijd tegen de chaos in je hoofd en de zoektocht naar wie je bent los van je psychische klachten. Met een serieuze ondertoon wordt hier en daar de spot gedreven met de GGZ. Muziektheater, humor en eigen ervaring worden gecombineerd om het gesprek over psychische kwetsbaarheid te openen. Een verkorte versie van de voorstelling (45 minuten) wordt gespeeld door Psychisch Gestoord Producties.

Na afloop is er een nagesprek, waarbij ruimte is om op de voorstelling te reageren en om eventuele ervaringen m.b.t de besproken thema's uit te wisselen. Uiteraard is het ook mogelijk om niet aan het nagesprek deel te nemen.

Deze activiteit vindt plaats in Theaterzaal 'C' en wordt georganiseerd in samenwerking met Frisse Gedachtes Nijmegen.

Mental Health Weeks

Deze activiteit is onderdeel van de Mental Health Weeks van 13 t/m 24 mei. Besteed extra aandacht aan je mentale gezondheid en praat er open over met anderen.

Bekijk het volledige programma

donderdag 16 mei 2024, 19:00 - 21:00
Student Affairs
Contactinformatie

Vragen over deze activiteit? Neem dan gerust contact met ons op via studentenwelzijn [at] ru.nl (studentenwelzijn[at]ru[dot]nl).