Groep mensen kijkt naar een theatervoorstelling

Theatervoorstelling Safe Space

maandag 17 april 2023, 19:00 - 21:00
Kom kijken en praat mee over sociale (on)veiligheid

Op maandag 17 april vindt de theatervoorstelling SAFE SPACE van Stichting Time Out plaats; een voorstelling waarbij op een interactieve manier sociale (on)veiligheid wordt behandeld.

Hoe ga jij om met grensoverschrijdend gedrag en machtsmisbruik? Wanneer is een situatie onveilig en wie bepaalt dat? Sociale veiligheid is een belangrijk onderwerp binnen onze maatschappij; zo ook binnen onze universiteit. Tijdens de theatervoorstelling SAFE SPACE besteedt de cast van Time Out op een ongefilterde manier aandacht aan verschillende (on)veilige scenario’s. Samen maken we het onderwerp bespreekbaar en kijken we naar welke verschillende rollen iedereen speelt in een sociaal onveilige situatie. Wat kunnen we hiervan leren? Wat kan je zelf doen? En hoe kan het beter? 

Let's start talking!

Na de voorstelling is er ruimte voor een eerlijk en informeel gesprek tussen studenten en medewerkers en tussen de cast en het publiek. Ook kun je aansluiten bij een workshop van Gelijkspel of de serious game Talk That Talk.

De theatervoorstelling heeft Nederlands als voertaal en is toegankelijk voor zowel studenten als medewerkers. Op donderdag 20 april om 19.00 uur zal er een workshop over sociale veiligheid plaatsvinden met Engels als voertaal.

Wanneer
maandag 17 april 2023, 19:00 - 21:00
Locatie
Theaterzaal "C"
Organisatie
Student Affairs