Een man houdt een gele post it omhoog waarop staat 'don't be afraid to fail'.

Theaterworkshop De kunst van het prutsen

dinsdag 14 mei 2024, 10:00 - 12:00
Iedereen doet maar wat! En dat gaat heus niet altijd goed. Grote en kleine faalmomentjes horen bij het leven, maar het is soms wel een uitdaging om daar de lol van in te zien.

Deze workshop gaat over om jezelf te kunnen lachen als je op je bek gaat. Heb je ook zin om je faalangst om te toveren in faalplezier? Doe dan mee! Met behulp van improvisatietheater stappen we samen uit onze comfortzone. Geen zorgen: je hoeft het niet te kunnen! Sterker nog, hoe meer je prutst hoe leuker het wordt. Lekker vallen en weer opstaan. Lol gegarandeerd.

Over de spreker

Vera van Berlo is docent en haar grote passies zijn theater en leren. Die twee combineert ze dan ook graag. Ze geeft improvisatieworkshops, is trainingsactrice en heeft met studenten een kort theaterstuk over studentenwelzijn gemaakt. Oh, en ze doet ook maar wat in het leven.

Deze activiteit vindt plaats in EOS N 01.770.

Mental Health Weeks

Deze activiteit is onderdeel van de Mental Health Weeks van 13 t/m 24 mei. Besteed extra aandacht aan je mentale gezondheid en praat er open over met anderen.

Bekijk het volledige programma

dinsdag 14 mei 2024, 10:00 - 12:00
Student Affairs
Contactinformatie

Vragen over deze activiteit? Neem dan gerust contact met ons op via studentenwelzijn [at] ru.nl (studentenwelzijn[at]ru[dot]nl).