Groep studenten in een onderwijsruimte van het Maria Montessorigebouw

TIP-sessie 'Uitdagende werkgroepen geven'

dinsdag 27 augustus 2024, 13:00 - 14:00
Voeg toe aan agenda

Hoe kun je alle leerlingen bij je werkgroep betrekken? Hoe zorg je ervoor dat al je leerlingen actief deelnemen aan de groepsdiscussie? En hoe ontwerp je een groepsopdracht op zo'n manier dat je zowel individuele bijdragen kunt erkennen als samenwerkingsvaardigheden kunt stimuleren?

In deze sessie geven Miranda Vervoort-Smeenk en Veerle van Pinxteren, beiden onderwijsadviseur bij het Teaching Information Point Sociale Wetenschappen, je tips en trics. Je verlaat de sessie met een gereedschapskist vol ideeën waaruit je kunt kiezen bij het voorbereiden van uitdagende werkgroepen.

Praktische informatie

Deze sessie is toegankelijk voor docenten van alle faculteiten. De voertaal van deze sessie is Engels. Meld je aan via onderstaand formulier.

dinsdag 27 augustus 2024, 13:00 - 14:00
Locaties