Volgende stap in heiligverklaring Titus Brandsma
Volgende stap in heiligverklaring Titus Brandsma

Titus Brandsma Congres

dinsdag 3 oktober 2023, 19:00 - vrijdag 6 oktober 2023, 21:30
Voeg toe aan agenda
Het Titus Brandsma Congres is uitverkocht

Bij het Titus Brandsma Congres gaan verschillende sprekers en bezoekers in op de betekenis van Titus Brandsma voor de Radboud Universiteit en Nijmegen. Zij verkennen verschillende onderwerpen die met het leven van Titus te maken hebben.

In oktober 2023 organiseert dr. Elisabeth Hense van de Radboud Universiteit het Titus Brandsma Congres. Gedurende 4 dagen zullen verschillende sprekers ingaan op de betekenis van Titus Brandsma voor de Radboud Universiteit en Nijmegen en ook verschillende onderwerpen uitdiepen die gerelateerd zijn aan het leven van Titus.

Naast vele korte lezingen zijn er bezoeken aan het Titus Brandsma Memorial, een Titus Passion door Willibrord Huisman en een bezoek aan het Titus Brandsma Archief in Boxmeer. 

Dit programma is mogelijk gemaakt door bijdragen van het Institutum Carmelitanum in Rome, de International Titus Brandsma Circle en het Forschungsinstitut der Deutschen Provinz der Karmeliten.

Programma

Bekijk het programma van dit congres.

De evenementen vinden plaats in E15.39/41 in het Erasmusgebouw en in Theaterzaal C in het Elinor Ostromgebouw.

Wanneer
dinsdag 3 oktober 2023, 19:00 - vrijdag 6 oktober 2023, 21:30
Spreker
Verschillende sprekers

Het Titus Brandsma Congres is uitverkocht

Als u als bezoeker wil deelnemen aan het congres, betaalt u eenmalig €60,- voor het gehele programma, inclusief lunches en eenmalig diner en alle activiteiten. Deze bijdrage maakt u over naar NL23INGB0002335463, t.n.v. Stichting Radboud Universiteit, onder vermelding van 2111137.