broodje gezond

TLC Innovatielunch april

maandag 3 april 2023, 12:30 - 13:00
Voeg toe aan agenda
Het onvoorstelbare ervaren met een VR game

Herinner je je die proef met de vacuümbuis in het natuurkundelokaal? Zelfs toen je het donsveertje en de knikker met eigen ogen even snel naar beneden zag vallen, was het moeilijk om te begrijpen dat alleen wrijvingskracht ervoor zorgt dat dat in de normale wereld niet zo is. Geruststellend om te weten dat dit ook voor veel natuurkundestudenten een abstract principe blijft. Virtual reality kan helpen om iets te ervaren waar horen en kijken tekortschieten om iets écht te begrijpen. Jan van Riswick ontwikkelde een game waarmee je het onvoorstelbare aan den lijve ondervindt.

Lunch met een inspiratieshot

Comeniusbeurzen en TLC-vouchers maken het mogelijk dat docenten van de Radboud Universiteit en het Radboudumc allerlei interessante onderwijsinnovaties ontwikkelen. Maar het is jammer als alleen studenten het resultaat van al dat harde werk zien. En soms kunnen deze innovatieve docenten nog wel wat praktische hulp, een netwerkcontact of een fris idee gebruiken om een obstakel op te lossen, of hun innovatie breder toepasbaar te maken.

Daarom organiseert het Radboud Teaching and Learning Centre iedere eerste maandag van de maand de TLC Innovatielunch. Hier ontmoeten docenten, onderwijsondersteuners en andere belangstellenden elkaar om zich te laten inspireren door een innovatief project van een Radboudcollega en ondertussen een lekker hapje te eten.

Wanneer
maandag 3 april 2023, 12:30 - 13:00
Spreker
Jan van Riswick
Contactinformatie

Heb je vragen of wil je meer weten over de bijeenkomst? Mail dan naar TLC [at] ru.nl

* Verplicht veld
Het Radboud Teaching and Learning Centre (TLC) organiseert elke maand een innovatielunch. Hier ontmoeten docenten, onderwijsondersteuners en andere belangstellenden elkaar om zich te laten inspireren door een innovatief project van een Radboudcollega en ondertussen een lekker hapje te eten. Schrijf je in en sluit aan bij een lunch.
Faculteit
Voorkeur voertaal