broodje gezond
broodje gezond

TLC Innovatielunch december

maandag 4 december 2023, 12:30 - 13:00
Voeg toe aan agenda
RE:PLACE – Oefenen met Critical Utopian Action Research om de manier waarop we lesgeven en leren in het Antropoceen te veranderen

Tijdens deze innovatielunch zal Rozi Tóth de methodologie van Critical Utopian Action Research (CUAR) introduceren als een nuttig instrument om inclusieve en democratische onderwijsverandering tot stand te brengen. Rozi is onderwijsontwikkelaar en communitybuilder op het gebied van duurzaamheid in onderwijs.  

Deze lunch is interessant voor iedereen die de behoefte voelt om de stem van studenten te betrekken en manieren te vinden om samen het leermateriaal en de omgeving te co-creëren. Rozi zal de case study van het honourslab RE:PLACE – Transforming urban ecosystems in Nijmegen gebruiken om te laten zien hoe CUAR werkt. Daarnaast zal er ook aandacht zijn voor leren voor duurzaamheid. 

Kom naar de innovatielunch en laat je inspireren door de CUAR-methode en de mogelijkheden die het biedt voor jouw onderwijs. 

Lunch met een inspiratieshot 

Comeniusbeurzen en TLC-vouchers maken het mogelijk dat docenten van de Radboud Universiteit en het Radboudumc allerlei interessante onderwijsinnovaties ontwikkelen. Maar het is jammer als alleen studenten het resultaat van al dat harde werk zien. En soms kunnen deze innovatieve docenten nog wel wat praktische hulp, een netwerkcontact of een fris idee gebruiken om een obstakel op te lossen, of hun innovatie breder toepasbaar te maken.

Daarom organiseert het Radboud Teaching and Learning Centre iedere eerste maandag van de maand de TLC Innovatielunch. Hier ontmoeten docenten, onderwijsondersteuners en andere belangstellenden elkaar om zich te laten inspireren door een innovatief project van een Radboudcollega en ondertussen een lekker hapje te eten. 

Wanneer
maandag 4 december 2023, 12:30 - 13:00
Spreker
Rozalia Tóth
Deadline inschrijving
Contactinformatie

Heb je vragen of wil je meer weten over de bijeenkomst? Mail dan naar TLC [at] ru.nl (TLC[at]ru[dot]nl)

* Verplicht veld
Het Radboud Teaching and Learning Centre (TLC) organiseert elke maand een innovatielunch. Hier ontmoeten docenten, onderwijsondersteuners en andere belangstellenden elkaar om zich te laten inspireren door een innovatief project van een Radboudcollega en ondertussen een lekker hapje te eten. Schrijf je in en sluit aan bij een lunch.
Faculteit
Voorkeur voertaal