broodje gezond

TLC Innovatielunch december

maandag 5 december 2022, 12:30 - 13:00
Presentatie
Studenten oriënteren op een baan voor de klas

Veel studenten die een baan als docent in het middelbaar onderwijs overwegen hebben niet echt een realistisch beeld van een carrière voor de klas. Om daar verandering in te brengen ontwikkelde Gerry van der Kamp-Alons oriëntatiemodules en een onderwijslab waarin studenten politicologie een lespakket ontwikkelen in samenwerking met een docent van de docentenacademie en een middelbare schooldocent. Zo leren studenten de theorie te vertalen naar de praktijk en maken ze tijdens hun bachelor stap voor stap kennis met het vak van docent. 

Lunch met een inspiratieshot 

Comeniusbeurzen en TLC vouchers maken het mogelijk dat docenten van de Radboud Universiteit en het Radboudumc allerlei interessante onderwijsinnovaties ontwikkelen. Maar het is jammer als alleen studenten het resultaat van al dat harde werk zien. En soms kunnen deze innovatieve docenten nog wel wat praktische hulp, een netwerkcontact of een fris idee gebruiken om een obstakel op te lossen, of hun innovatie breder toepasbaar te maken.  

Daarom organiseert het Radboud Teaching and Learning Centre iedere eerste maandag van de maand de TLC Innovatielunch. Hier ontmoeten docenten, onderwijsondersteuners en andere belangstellenden elkaar om zich te laten inspireren door een innovatief project van een Radboudcollega en ondertussen een lekker hapje te eten. 

Wanneer
maandag 5 december 2022, 12:30 - 13:00
Organisatie
Radboud Teaching and Learning Centre
Contactinformatie

Heb je vragen of wil je meer weten over de bijeenkomst? Mail dan naar TLC [at] ru.nl

* Aanduiding van verplicht veld
Het Radboud Teaching and Learning Centre (TLC) organiseert elke maand een innovatielunch. Hier ontmoeten docenten, onderwijsondersteuners en andere belangstellenden elkaar om zich te laten inspireren door een innovatief project van een Radboudcollega en ondertussen een lekker hapje te eten. Schrijf je in en sluit aan bij een lunch.
Faculteit

Aan deze website wordt nog gewerkt. Meer informatie: 'een nieuwe website'.