broodje gezond

TLC Innovatielunch februari

maandag 6 februari 2023, 12:30 - 13:00
Presentatie
Persoonlijke verhalen over kansenongelijkheid

Stuur docenten in opleiding samen met hun leerlingen de wijken in en laat ze inwoners van Nijmegen interviewen over opgroeien in de keizerstad. Zo leren ze niet alleen wat iemands achtergrond kan betekenen voor diens kansen in de samenleving, maar vernieuwen ze meteen de didactiek van het geschiedenisvak. Marloes Hülsken vertelt hoe zij en Harm Kaal de verbinding versterkten tussen de stad, haar inwoners en de onderwijsinstellingen. 

Lunch met een inspiratieshot 

Comeniusbeurzen en TLC vouchers maken het mogelijk dat docenten van de Radboud Universiteit en het Radboudumc allerlei interessante onderwijsinnovaties ontwikkelen. Maar het is jammer als alleen studenten het resultaat van al dat harde werk zien. En soms kunnen deze innovatieve docenten nog wel wat praktische hulp, een netwerkcontact of een fris idee gebruiken om een obstakel op te lossen, of hun innovatie breder toepasbaar te maken.  

Daarom organiseert het Radboud Teaching and Learning Centre iedere eerste maandag van de maand de TLC Innovatielunch. Hier ontmoeten docenten, onderwijsondersteuners en andere belangstellenden elkaar om zich te laten inspireren door een innovatief project van een Radboudcollega en ondertussen een lekker hapje te eten. 

Wanneer
maandag 6 februari 2023, 12:30 - 13:00
Organisatie
Radboud Teaching and Learning Centre
Contactinformatie

Heb je vragen of wil je meer weten over de bijeenkomst? Mail dan naar TLC [at] ru.nl

Aanduiding van verplicht veld
Het Radboud Teaching and Learning Centre (TLC) organiseert elke maand een innovatielunch. Hier ontmoeten docenten, onderwijsondersteuners en andere belangstellenden elkaar om zich te laten inspireren door een innovatief project van een Radboudcollega en ondertussen een lekker hapje te eten. Schrijf je in en sluit aan bij een lunch.
Faculteit

Aan deze website wordt nog gewerkt. Meer informatie: 'een nieuwe website'.