broodje gezond

TLC Innovatielunch mei

maandag 8 mei 2023, 12:30 - 13:00
Voeg toe aan agenda
Een app als persoonlijke schrijfcoach

Statistische berekeningen correct uitvoeren is één ding, maar de uitkomsten daarvan nauwkeurig en in begrijpelijke taal opschrijven is nog heel wat anders. Om studenten daar uitvoerig mee te laten oefenen ontwikkelde Jules Ellis een app die studenten coacht bij het schrijven van statistische conclusies. De applicatie is in staat om de formuleringen van studenten te verwerken en op basis daarvan feedback te geven, en om nieuwe opdrachten te genereren, die zijn afgestemd op hun persoonlijke niveau.

Lunch met een inspiratieshot 

Comeniusbeurzen en TLC-vouchers maken het mogelijk dat docenten van de Radboud Universiteit en het Radboudumc allerlei interessante onderwijsinnovaties ontwikkelen. Maar het is jammer als alleen studenten het resultaat van al dat harde werk zien. En soms kunnen deze innovatieve docenten nog wel wat praktische hulp, een netwerkcontact of een fris idee gebruiken om een obstakel op te lossen, of hun innovatie breder toepasbaar te maken.  

Daarom organiseert het Radboud Teaching and Learning Centre iedere eerste maandag van de maand de TLC Innovatielunch. Hier ontmoeten docenten, onderwijsondersteuners en andere belangstellenden elkaar om zich te laten inspireren door een innovatief project van een Radboudcollega en ondertussen een lekker hapje te eten. 

Wanneer
maandag 8 mei 2023, 12:30 - 13:00
Spreker
Jules Ellis
Contactinformatie

Heb je vragen of wil je meer weten over de bijeenkomst? Mail dan naar TLC [at] ru.nl

* Verplicht veld
Het Radboud Teaching and Learning Centre (TLC) organiseert elke maand een innovatielunch. Hier ontmoeten docenten, onderwijsondersteuners en andere belangstellenden elkaar om zich te laten inspireren door een innovatief project van een Radboudcollega en ondertussen een lekker hapje te eten. Schrijf je in en sluit aan bij een lunch.
Faculteit
Voorkeur voertaal