TLC innovatielunch

maandag 13 mei 2024, 12:30
Voeg toe aan agenda
Comeniusproject You Have A Part To Play

Met een beurs van het Comeniusprogramma begon Edwin van Meerkerk in 2022 samen met zijn team aan het project ‘You Have A Part To Play: Higher Education for Sustainability’

Tijdens de innovatielunch van 13 mei vertelt hij hier kort wat over, maar is er ook vooral ruimte voor vragen over dit project waar duurzaamheid, onderwijs en academisch burgerschap samenkomen. Daarnaast vraagt hij de denkkracht van de aanwezigen rondom een issue waar hij tegenaan loopt tijdens dit project.

Heb je zin in een lekkere lunch én een goed gesprek? Meld je dan aan voor deze lunch via de aanmeldknop en tot ziens in de TLC-docentenlounge op de Thomas van Aquinostraat 1, ruimte 00.36. De voertaal van de bijeenkomst wordt ter plekke bepaald aan de hand van de voorkeuren van de aanwezigen.

Lunch met een inspiratieshot

Comeniusbeurzen en TLC-vouchers maken het mogelijk dat docenten van de Radboud Universiteit en het Radboudumc allerlei interessante onderwijsinnovaties ontwikkelen. Maar het is jammer als alleen studenten het resultaat van al dat harde werk zien. En soms kunnen deze innovatieve docenten nog wel wat praktische hulp, een netwerkcontact of een fris idee gebruiken om een obstakel op te lossen, of hun innovatie breder toepasbaar te maken.

Daarom organiseert het Radboud Teaching and Learning Centre iedere eerste maandag van de maand de TLC Innovatielunch. Hier ontmoeten docenten, onderwijsondersteuners en andere belangstellenden elkaar om zich te laten inspireren door een innovatief project van een Radboudcollega en ondertussen een lekker hapje te eten.

maandag 13 mei 2024, 12:30
Contactinformatie

Heb je vragen of wil je meer weten over de bijeenkomst? Mail dan naar TLC [at] ru.nl (TLC[at]ru[dot]nl)