broodje gezond

TLC Innovatielunch november

maandag 7 november 2022, 12:30 - 13:00
Presentatie
Een wendbaar curriculum met diepgang

Hoe bouw je uit bestaande cursussen een specialisatie van losse onderdelen die naadloos op elkaar aansluiten, samen voor verdieping zorgen en een helder gedefinieerd compleet pakket zijn, maar toch onafhankelijk van elkaar gevolgd kunnen worden? Ga er maar aan staan. Esmeralda Blaney-Davidson en Anniek van der Waart van het Radboudumc vertellen tijdens deze allereerste TLC innovatielunch hoe ze die puzzel hebben gekraakt.  

Lunch met een inspiratieshot 

Comeniusbeurzen en TLC vouchers maken het mogelijk dat docenten van de Radboud Universiteit en het Radboudumc allerlei interessante onderwijsinnovaties ontwikkelen. Maar het is jammer als alleen studenten het resultaat van al dat harde werk zien. En soms kunnen deze innovatieve docenten nog wel wat praktische hulp, een netwerkcontact of een fris idee gebruiken om een obstakel op te lossen, of hun innovatie breder toepasbaar te maken.  

Daarom organiseert het Radboud Teaching and Learning Centre iedere eerste maandag van de maand de TLC Innovatielunch. Hier ontmoeten docenten, onderwijsondersteuners en andere belangstellenden elkaar om zich te laten inspireren door een innovatief project van een Radboudcollega en ondertussen een lekker hapje te eten. 

Wanneer
maandag 7 november 2022, 12:30 - 13:00
Organisatie
Radboud Teaching and Learning Centre
Contactinformatie

Heb je vragen of wil je meer weten over de bijeenkomst? Mail dan naar TLC [at] ru.nl

* Aanduiding van verplicht veld
Het Radboud Teaching and Learning Centre (TLC) organiseert elke maand een innovatielunch. Hier ontmoeten docenten, onderwijsondersteuners en andere belangstellenden elkaar om zich te laten inspireren door een innovatief project van een Radboudcollega en ondertussen een lekker hapje te eten. Schrijf je in en sluit aan bij een lunch.
Faculteit

Aan deze website wordt nog gewerkt. Meer informatie: 'een nieuwe website'.