docent helpt leerlingen in klas

TLC Onderwijscafé - Feedbackgericht opleiden, hoe doe je dat?

donderdag 28 maart 2024, 16:00 - 17:00
In gesprek over formatief handelen en een feedbackcultuur in het curriculum

Het Onderwijscafé is dé plek om een keer per maand op donderdagmiddag met collega's even bij te kletsen over relevante, leuke, prikkelende en inspirerende onderwijstopics. In maart gaan we in gesprek over hoe je tot een feedbackcultuur kunt komen.

Arnoud Aardema is afdelingshoofd Onderwijs aan de Radboud Docenten Academie en heeft in nauwe samenwerking met collega's het afgelopen jaar een nieuw curriculum ontwikkeld waarin feedbackgericht opleiden het uitgangspunt vormt. Toetsing wordt beschouwd als leermoment en feedback geven en feedback vragen is de norm geworden. Arnoud neemt ons in dit onderwijscafé mee in het verloop van het ontwikkelproces en de afwegingen die zij hebben gemaakt. Ook licht hij toe hoe het curriculum nu uitpakt en welke feedback hij van docenten en studenten hierop ontvangt.

Sluit aan bij het onderwijscafé

Vooraf aanmelden is niet nodig.

donderdag 28 maart 2024, 16:00 - 17:00
Spreker