Een proostmoment met twee kopjes koffie en een glas cola
Een proostmoment met twee kopjes koffie en een glas cola

TLC Onderwijscafé - Leven Lang Ontwikkelen

donderdag 22 juni 2023, 16:00 - 17:30
Voeg toe aan agenda
In gesprek over de docent als eeuwige student

Het Onderwijscafé is dé plek om een keer per maand op donderdagmiddag met collega's even bij te kletsen over relevante, leuke, prikkelende en inspirerende onderwijstopics.

Onze wereld verandert voortdurend en het onderwijs en onze studenten veranderen mee. Dat maakt het als docent belangrijker dan ooit om je vaardigheden en kennis up-to-date te houden, maar dat is niet altijd even makkelijk. In het Onderwijscafé van 22 juni gaan we hierover in gesprek met Willem Elbers en Jorn ten Brink.

Willem is universitair docent van Culturele antropologie en Ontwikkelingsstudies. Jorn is programmacoördinator van Radboud Academy en Radboud Honours Academy. Willem heeft als docent veel bijgedragen aan de AMID cursussen over international development, maar ook aan bij-en nascholingsprogramma’s zoals ‘Young Leadership for Sustainability’ en het “Organiseren in Communities’. Jorn werkt vaak samen met Willem gedurende deze bij-en nascholingsprogamma’s en gaat met Willem in gesprek.

Wanneer
donderdag 22 juni 2023, 16:00 - 17:30
Spreker
Willem Elbers, Jorn ten Brink
* Verplicht veld
Het Radboud Teaching and Learning Centre (TLC) organiseert elke maand een Onderwijscafé waarin een docent van de Radboud Universiteit zijn of haar ervaringen deelt. Onder het genot van een drankje gaan we in gesprek over actuele onderwijsthema's. Schrijf je in en sluit aan bij het Onderwijscafé.
Faculteit
Voorkeur voertaal