Groep pratende mensen tijdens een borrel

TLC Onderwijscafé - Portfolio leren: verhalen uit de praktijk

donderdag 20 juni 2024, 16:00 - 17:00

De eerste bevindingen van werken met Portflow

Het Onderwijscafé is dé plek om één keer per maand op donderdagmiddag met collega's even bij te kletsen over relevante, leuke, prikkelende en inspirerende onderwijstopics. In juni vertellen Rhanna Haverkort en Pieter Smit over de implementatie en het gebruik van de app Portflow in de praktijk.

Eind november 2023 is de applicatie Portflow in gebruik genomen door onder andere de opleiding Communicatiewetenschap. We nemen je in dit Onderwijscafé graag mee in de eerste ervaringen met deze tool.
Docent Rhanna Haverkort vertelt hoe het haar en haar studenten bevalt: lukt het de studenten om met behulp van de tool meer regie te krijgen op hun eigen, persoonlijke leerproces? Hoe helpt de applicatie je als docent als het gaat om meer formatief toetsen?
Pieter Smits van Portflow draagt vanuit het perspectief van de ontwikkelaar van de tool bij aan het gesprek.
Denk je erover om de tool in te zetten maar weet je nog niet precies hoe of ben je gewoon benieuwd? We zien je graag bij het Onderwijscafé van 20 juni.

Tot in de TLC docentenlounge.

Vooraf aanmelden is niet nodig.

donderdag 20 juni 2024, 16:00 - 17:00
C.G. Haverkort (Rhanna) MSc , Pieter Smit