Docent zit op tafel voor het bord

TLC Welkomstbijeenkomst (17-11)

donderdag 17 november 2022, 14:00 - 16:00
Ontmoetingsbijeenkomst

Reflecteren en nieuwe collega's ontmoeten

De eerste periode als docent is vaak een overweldigende tijd. Je bent bezig om je nieuwe werkomgeving eigen te maken, leert nieuwe collega's en studenten kennen en je wil je misschien wel verder blijven ontwikkelen.

Om je de ruimte te geven om te reflecteren op je eerste periode als docent, organiseert het Teaching and Learning Centre een welkomstbijeenkomst. Tijdens de bijeenkomst leer je andere docenten kennen en kun je reflecteren op hoe jij jouw docentrol graag wilt invullen. De bijeenkomst is niet bedoeld om je wegwijs te maken op de universiteit, daarvoor organiseren faculteiten aparte bijeenkomsten.

Opzet van de bijeenkomst

We starten met een korte introductie op spelenderwijze. Vervolgens ga je speeddaten met collega's en is er op laagdrempelige wijze een moment van reflectie op jouw onderwijsvisie en rol als docent. We sluiten de bijeenkomst af met een borrel.

Doelgroep

De bijeenkomst is gericht op docenten van de Radboud Universiteit die korter dan een jaar in dienst zijn. De bijeenkomst is in het Nederlands, tenzij er Engelstaligen aanwezig zijn.

donderdag 17 november 2022, 14:00 - 16:00
Radboud Teaching and Learning Centre
Contactinformatie

Heb je vragen of wil je meer weten over de bijeenkomst? Mail dan naar TLC [at] ru.nl

Aan deze website wordt nog gewerkt. Meer informatie: 'een nieuwe website'.