Vintage projector
Vintage projector

Training educatieve video’s in het onderwijs

Tijdens deze training bespreek je de kenmerken van een goede onderwijs video, bekijk je hoe je clips toepast in je cursussen en leer je hoe je een goede multimediale presentatie maakt.

  Algemeen

  Inhoud van de training

  Tijdens de training:

  • Bespreek je de kenmerken van een goede onderwijs video.
  • Bekijk je hoe je clips toepast in je cursussen.
  • Leer je hoe je een goede multimediale presentatie maakt.

  Met educatieve video's kun je:

  • Tijd besparen en interactiever met je studenten aan de slag gaan.

  Doelgroep

  Docenten of teams die van plan zijn met video binnen hun onderwijs te gaan werken.

  Werkwijze tijdens de training

  De training bestaat uit één bijeenkomst van 9.00 uur tot 14.00 uur. Tijdens de training werk je samen met de deskundigen en andere docenten aan het voorbereiden van een kennisclip. Door samen te werken met andere docenten kun je inzichten uitwisselen, van elkaar leren en op elkaar reflecteren. We raden aan om eigen materiaal mee te nemen, zodat je hiermee kunt oefenen.

  Inschrijving

  Wil je deelnemen aan deze cursus? Of wil je graag een training voor je opleiding of team? Dan kun je je interesse aangeven bij het team van Radboud Educational Clips (rec [at] ru.nl (rec[at]ru[dot]nl)). Wanneer de data van de training bekend zijn, dan nemen zij contact met je op.

  Kosten

  De training is gratis en inclusief lunch. Voorafgaand aan de training bekijk je een aantal clips, zodat je een idee kunt vormen hoe een onderwijsvideo eruit kan zien. Tijdens het kijken maak je aantekeningen van sterke en zwakke kenmerken van de video.

  Factsheet

  Type onderwijs
  Training
  Studie uren
  5
  Aanbieder
  Education Support

  Contactinformatie

  Heb je vragen over Educatieve video's in het onderwijs? Neem contact op met het team van Radboud Educational Clips, rec [at] ru.nl (rec[at]ru[dot]nl).