Resultaat 1 - 5 van 5 resultaten
  • Grip op je scriptie

Tijdens de training grip op je scriptie analyseer je je jouw scriptieproces en vind je aanknopingspunten om weer in beweging te komen en/of te blijven met je scriptie.

• Training Scriptie- en stagebegeleiding (22-TIS-8)

Tijdens deze training leer je meer over de didactische achtergrond van scriptie- en stagebegeleiding. Ook kijken we naar wat studenten nodig hebben, wat hun opleiding vereist en wat jouw begeleidingsstijl is.

• Training Scriptie- en stagebegeleiding (22-TIS-9)

• Training Scriptie- en stagebegeleiding (22-TIS-10)

• Training Scriptie- en stagebegeleiding (22-TIS-11)