Training Scriptie- en stagebegeleiding (22-TIS-7)

16 nov 2022

Tijdens de training:

  • Schetsen we een didactische kader voor stage- en scriptiebegeleiding.
  • Sta jij als begeleider centraal in de oefeningen. Wat breng je mee als begeleider? Wat wil je nog ontwikkelen?
  • Kijken we naar wat jouw studenten nodig hebben van jou als begeleider en wat voor hun opleiding vereist is. 
Type cursus, training of opleiding
Training
Organisatieonderdeel
Education Support
Taal
Engels
Datums
16 november 2022, 09:00 - 11:30
Deadline inschrijving

Doelgroep

Promovendi die scripties, stages en/of onderzoeksprojecten begeleiden en beoordelen. Idealiter volg je deze training parallel aan je begeleidingstaken zodat je kunt putten uit je eigen ervaring en het geleerde meteen in de praktijk kunt toepassen.

Werkwijze tijdens training

De training bestaat uit twee bijeenkomsten van 2,5 uur. Tijdens deze bijeenkomsten gaan we interactief te werk met opdrachten die aansluiten bij jouw eigen onderwijspraktijk. Zo werk je aan de verbetering van jouw individuele supervisie vaardigheden. Bij succesvolle afronding ontvang je een certificaat. De training is in het Engels, tenzij alle deelnemers Nederlands spreken.

Bijeenkomsten

  • 16 november 2022, 09:00 - 11:30 uur
  • 30 november 2022, 09:00 - 11:30 uur

​​​​​​​Let op: Tijdens de training wordt gebruikt gemaakt van Brightspace. Zorg dat je voor de eerste bijeenkomst toegang hebt tot Brightspace.

Aantal sessies
2
Intakegesprek
Nee

Andere trainingen

Training Toetsen met gesloten vragen (ACEQ5)

Tijdens deze training leer je meer over de didactische principes van toetsen met gesloten vragen en ga je aan de slag met het verbeteren van jouw eigen toetsvragen.

Training Toetsen met gesloten vragen (ACEQ4)

Tijdens deze training leer je meer over de didactische principes van toetsen met gesloten vragen en ga je aan de slag met het verbeteren van jouw eigen toetsvragen.

Cursus Toetsen en leren (A&L6)

Tijdens deze cursus en met behulp van opdrachten die aansluiten bij jouw eigen onderwijspraktijk werk je aan de verbetering van jouw toetsen. Je gaat dieper in op de relatie tussen toetsen en leren en welke rol toetsing speelt in het onderwijs.