Aankondiging uitreiking Radboud Onderwijsprijzen

Uitreiking Radboud Onderwijsprijzen 2022

woensdag 22 maart 2023, 14:15 - 14:45

Om het belang van onderwijskwaliteit te benadrukken en goed docentschap een podium te geven, reikt de Radboud Universiteit jaarlijks de Universitaire Onderwijsprijzen uit aan docenten(teams) voor hun persoonlijke, excellente onderwijsprestaties. Dit jaar zal dit plaatsvinden tijdens De Onderwijsdagen. Sluit aan bij deze feestelijke uitreiking en hoor meer over de manier waarop de prijswinnaars bijdragen aan vernieuwing en verbetering van het onderwijs. Je kunt zowel live op de campus de uitreiking bijwonen als via een livestream in YouTube.

Uitreiking bijwonen

Op de campus

De prijsuitreiking vindt plaats tijdens De Onderwijsdagen in de Docentenlounge van het Radboud Teaching and Learning Centre. Meld je met je Radboud-account (institutie account) aan via het online platform van De Onderwijsdagen en schrijf je in voor de prijsuitreiking.

Meld je aan

Online 

De prijsuitreiking wordt uitgezonden via een livestream in YouTube. De livestream wordt actief op 22 maart om 14.05 uur (10 minuten voorafgaand aan de uitreiking).

Wanneer
woensdag 22 maart 2023, 14:15 - 14:45
Contactinformatie

Wil je meer weten over het evenement De Onderwijsdagen of heb je vragen over de uitreiking van de Radboud Onderwijsprijzen 2022?

Neem contact op met de organisatie:

  • Bezoek de website.
  • Mail naar Onderwijsdagen [at] ru.nl