Aankondiging Onderwijsprijzen 2023

Uitreiking Universitaire Onderwijsprijzen 2023

woensdag 20 maart 2024, 10:00 - 11:00

Goed docentschap verdient een podium. Daarom reikt de Radboud Universiteit elk jaar universitaire onderwijsprijzen uit aan talentvolle docenten en senior docenten. De genomineerden worden voorgedragen door hun studenten, collega’s en faculteitsbestuur. Er zijn twee prijzen te verdelen: een talentprijs en een seniorprijs. Voor beide prijzen zijn drie genomineerden.

Genomineerden talentprijs

Bij de talentprijs gaat het om:

• Juliette Alenda-Demoutiez (docent Economische Theorie en Economisch Beleid aan de faculteit der Managementwetenschappen),
  • Saskia Glas (universitair docent Sociologie aan de faculteit der Sociale Wetenschappen),
  • Henning Meredig (docent en wetenschappelijk medewerker, afdeling Duits aan de faculteit der Letteren).

Genomineerden seniorprijs

Kanshebbers voor de seniorprijs zijn:

• Marijtje Jongsma (docent Behavioural Science Institure en Psychologie aan de faculteit der Sociale Wetenschappen),
  • Martijn de Koning (docent Islam, Politiek en Samenleving aan de faculteit der Filosofie, Theologie en Religiewetenschappen)
  • Nanne Migchels (universitair docent Marketing aan de faculteit der Managementwetenschappen).

Uitreiking bijwonen

De uitreiking vindt plaats tijdens De Onderwijsdagen, hét onderwijsevenement voor en door docenten. Sluit aan bij de feestelijke uitreiking en hoor meer over de manier waarop de prijswinnaars bijdragen aan de ontwikkeling van hun studenten. Je kunt live op de campus de uitreiking bijwonen en ook via een livestream in YouTube.

Op de campus

De prijsuitreiking vindt plaats in Theaterzaal C. Meld je via ons aanmeldformulier aan om de uitreiking bij te wonen.

Online

De prijsuitreiking wordt ook uitgezonden via een livestream in YouTube. De livestream wordt actief op 20 maart om 9.45 uur (15 minuten voorafgaand aan de uitreiking).

woensdag 20 maart 2024, 10:00 - 11:00
José Sanders, Jan Bransen
Theaterzaal "C"
Deadline inschrijving