Mensen op het terras op het Mariënburgplein

Vierdaagse-event voor alumni

dinsdag 16 juli 2024, 15:45 - 19:00
Lezing & netwerkborrel bij het Mariënburgplein

Doe mee aan dit speciale alumni-event tijdens de Nijmeegse Vierdaagse! Op 16 juli nodigen we je uit voor een inspirerende namiddag, waarin je kunt genieten van een boeiende lezing van een toonaangevende Radboudonderzoeker. Ontdek de nieuwste inzichten en ontwikkelingen en laat je inspireren. Na de korte lezing in filmhuis LUX is er een gezellige netwerkborrel op het Mariënburgplein, waar je oude bekenden ontmoet en nieuwe contacten legt met alumni van jouw faculteit en de rest van de universiteit. Het perfecte moment om herinneringen op te halen, ervaringen uit te wisselen en je professionele netwerk uit te breiden. Mis deze unieke kans niet en meld je vandaag nog (gratis) aan!

Inloop vanaf 15.45
Lezing: 16.00 - 17.00
Netwerkborrel vanaf 17.00

Radboud op de Vierdaagse

Tijdens de 4daagse (13-19 juli) kom je de Radboud Universiteit op verschillende plekken in de stad tegen. Zo vind je op het Mariënburgplein het Kidslab met o.a. een kinder-OK (Radboudumc) en een wetenschapsdag. Op Stadseiland Stek programmeert de Radboud Universiteit i.s.m. Radboud Reflects de hele week korte lezingen.

Meld je nu aan
dinsdag 16 juli 2024, 15:45 - 19:00
LUX Nijmegen
Deadline inschrijving