Medewerkers op de campus
Medewerkers op de campus

Vitaliteitsweek voor medewerkers

maandag 25 september 2023, 00:00 - vrijdag 29 september 2023, 23:59
Webinars en fysieke activiteiten gericht op het verbeteren van jouw vitaliteit!

Van 25 t/m 29 september 2023 vindt de Nationale Vitaliteitsweek plaats! Vijf dagen aandacht en activiteiten gericht op het vergroten van vitaliteit en meer verbinding in het Nederlands bedrijfsleven! Tijdens deze week wordt er een online programma aangeboden in samenwerking met EnergyPlatform. Het online programma bestaat uit interactieve webinars met specialisten en Olympische topsporters, EnergyBoosters en een inspirerende Academy. Daarnaast zijn er een aantal fysieke activiteiten die worden aangeboden door Groen, Gezond en in Beweging Nijmegen

Waarom dit programma?

Het doel van de Nationale Vitaliteitsweek is werkend Nederland bewust te maken van het belang van de eigen vitaliteit. Het thema van 2023 is Veerkracht. We hebben het afgelopen jaar gemerkt dat er behoefte is aan het vergroten van veerkracht. Het aantal mensen dat psychische klachten ervaart groeit helaas nog steeds. Vanuit de Nationale Vitaliteitsweek willen we daarom graag mensen handvatten meegeven om te werken aan hun eigen veerkracht. 

Online programma Nationale Vitaliteitsweek

Tijdens de Nationale Vitaliteitsweek komen vijf thema’s aan bod verdeeld over de vijf doordeweekse dagen. Iedere dag wordt een ander thema behandeld:

  • Maandag: Werkgeluk
  • Dinsdag: Voeding & beweging
  • Woensdag: Veerkracht
  • Donderdag: Werk-privé balans
  • Vrijdag: Gedragsverandering

Dagelijks zijn er vijf tijdstippen (9:00, 11:00, 13:00, 16:00 en 20:00 uur) om aan te sluiten bij een interactieve webinars met Olympische topsporters en specialisten. Voor extra verdieping kun je terecht bij de verdiepende EnergyBoosters en Academy vol inspiratie en kennis.

Na afloop van de Nationale Vitaliteitsweek blijft de omgeving nog twee weken beschikbaar voor alle medewerkers om de live momenten korte variant terug te kijken, de EnergyBoosters te maken en houden zij toegang tot de academy.

Ik doe mee!

Fysieke activiteiten 

Groen, Gezond en in Beweging Nijmegen organiseert tijdens de Nationale Vitaliteitsweek verschillende fysieke activiteiten. Doe bijvoorbeeld mee aan de Vitaliteitsloop langs de Spiegelwaal op maandag of verzamel een aantal collega's en schrijf je in voor het beachvolleybaltoernooi op vrijdag!

Overzicht activiteiten en inschrijven

Wanneer
maandag 25 september 2023, 00:00 - vrijdag 29 september 2023, 23:59
Organisatie
Human Resources