Resultaat 1 - 5 van 5 resultaten
  • Grip op je scriptie

Tijdens de training grip op je scriptie analyseer je je jouw scriptieproces en vind je aanknopingspunten om weer in beweging te komen en/of te blijven met je scriptie.

• Vierdelige cursus Levensstijl & Gezondheid

Onderzoekers van het Radboudumc doen naar al deze zaken onderzoek. Ze brengen je op de hoogte van de nieuwste inzichten en onderzoeksresultaten. Reuze interessant en je steekt er tegelijkertijd wat van op dat je op je eigen levensstijl kunt toepassen!

• Proefstudeerdag Lerarenopleiding (feb)

Hoe kom je erachter of een lerarenopleiding bij je past? Dat is een vraag die veel studenten bezighoudt. Kom daarom proefstuderen aan de Radboud Docenten Academie en krijg een divers kijkje in onze opleidingen.

• Vierdelige cursus Complottheorieën

Waar komen complottheorieën vandaan en hoe kan het dat mensen er gevoelig voor zijn? Waarom gelooft de één in een theorie die voor de ander totaal ongeloofwaardig is? Op deze vragen gaan we in tijdens deze cursus.

• Proefstudeerdag Lerarenopleiding (mrt)