Resultaat 1 - 7 van 7 resultaten
  • Proefstuderen

Tijdens een Proefstudeerdag ontdek je samen met andere studiekiezers hoe het is om te studeren bij een opleiding van jouw interesse. Bij je aanmelding kies je de opleiding waar jij interesse in hebt. Bijna elke bacheloropleiding biedt minstens één keer per jaar een Proefstudeerdag aan.

• Master's Virtual Open Day

Overweeg je als internationale student om aan de Radboud Universiteit te studeren, maar wil je graag meer weten over onze opleidingen en faciliteiten? Dat kan tijdens onze Virtual Open Day.

• Bachelor's Virtual Open Day

• Online Oriëntatieweek

Sta jij aan het begin van je studiekeuze? Doe dan mee met de Online Oriëntatieweek. Deze week zijn er elke avond domeinvoorlichtingen. Zo ontdek je per interessegebied welke opleidingsmogelijkheden er zijn. Meld je nu aan!

• Proefstudeerdag Lerarenopleiding (feb)

Hoe kom je erachter of een lerarenopleiding bij je past? Dat is een vraag die veel studenten bezighoudt. Kom daarom proefstuderen aan de Radboud Docenten Academie en krijg een divers kijkje in onze opleidingen.

• Proefstudeerdag Lerarenopleiding (mrt)

• Bachelor Open Dag

Op zoek naar een leuke studie? Dan is de Bachelor Open Dag op 25 maart iets voor jou! Krijg voorlichting over onze opleidingen, kom sfeerproeven op de campus en ontdek wat studeren aan de universiteit inhoudt.