Agenda

Resultaat 1 - 20 van 287 resultaten
 • Oog voor elkaar week symbool

  'Oog voor elkaar'- week

  Sta jij wel eens stil bij wat voor jou een prettige studie- en werkomgeving is? Of voor je medestudenten of collega’s? Tijdens de ‘Oog voor elkaar’- week gaan we dieper in op thema’s rondom een veilige en fijne studie- en werkomgeving.

 • The (Mis)Perceived Determinants of Team Success in Non-Routine Analytical Tasks

  Seminar van David Schindler (Tilburg University) over The (Mis)Perceived Determinants of Team Success in Non-Routine Analytical Tasks.

 • Klaas Landsman

  Huygens Colloquium: Klaas Landsman

  Klaas Landsman vertelt tijdens het Huygens Colloquium over 50 jaar Hawkingstraling. Deze bijeenkomst is bedoeld voor medewerkers en studenten van FNWI. De toegang is gratis en vooraf aanmelden is niet vereist.

 • broodje gezond

  TLC Innovatielunch maart

  AI-technologie is in grote opkomst in het onderwijs. Ontdek tijdens deze innovatielunch hoe Tim Riswick AI-software inzet om historisch onderzoek effectiever te maken.

 • Icoon met drie personen in een hand

  Handig omgaan met het grijze gebied

  Wat kan je doen in situaties waar de ander het voor jou minder veilig maakt, zonder dat er sprake is van pesten, intimidatie, agressie of discriminatie? Hoe ziet dit grijze gebied eruit? Tijdens een voorstelling gaan we hier dieper op in.

 • Groepscursus Nederlands in ene leslokaal

  Nederlands: Vergevorderden B2-C1 (avondcursus)

  Met de avondcursus Nederlands: Vergevorderden B2-C1 leer je vloeiend communiceren in het Nederlands.

 • Denkend uit de crisis | Lezing en gesprek door filosoof Jan Bransen

  Denkend uit de crisis

  We kunnen anders denken en leven en daarmee tot een oplossing van de klimaatcrisis komen, stelt Jan Bransen. Ons onderwijs moet substantieel anders. Een houding als debutant helpt daarbij. We kunnen dan eindeloos de vraag stellen: 'waarom?'.

 • Overleg

  Inclusief communiceren - groepstraining

  De training inclusieve communicatie maakt je bewust van wat inclusiviteit is en geeft je inzichten en handvatten die je helpen om inclusiever te communiceren.

  Startdata

 • Icoon met drie personen in een hand

  ‘Mijn team kent geen sociale onveiligheid’

  In een interactieve sessie op 6 maart, onder leiding van adviseur sociale veiligheid Diana Geeraedts, maken we je bewust van wat sociale veiligheid nog meer inhoudt.

 • Portret Ingrid Visseren

  De Tijd is NU: samen op weg naar een duurzame samenleving

  We staan als samenleving voor de opdracht om met elkaar wezenlijk te verduurzamen. Sluit je aan bij dit seminar voor wetenschappers en practitioners om samen voorop te lopen in het creëren van een nieuwe, duurzame relatie tussen mens en natuur.

 • Groep studenten aan het werk buiten op de campus

  Startbijeenkomst SIG Academische (Leer)gemeenschappen

  Leren in community’s werkt! Op 7 maart 2024 wordt de Special Interest Group Academische (Leer)gemeenschappen gelanceerd. Ben jij geïnteresseerd en/of wil je iets bijdragen aan dit initiatief? Meld je dan aan voor de startbijeenkomst.

 • Actualiteitencolleges - Foto Sarah Danz

  Actualiteitencollege - Duiding en verdieping bij de actualiteit

  Laat je in de middagpauze inspireren door de wetenschappers van de Radboud Universiteit en vorm je eigen mening over de actualiteit.

 • Icoon met drie personen in een hand

  Psychologische veiligheid: ‘Jij helpt mij…. En ik help jou?’

  Hoe ontwikkel je een leercultuur? Bezoek op 7 maart de interactieve sessie van Jurgen Hell en Mara Bialas! Wat is ‘veilige’ interactie en hoe verhoudt zich dat tot groepsleren en teamprestaties?

 • Foto van een bijeenkomst in het Huygensgebouw

  Faculty of Science Meet Up

  Faculty of Science Meet Up's zijn voor medewerkers en studenten van FNWI met als doel om bij te praten, prestaties te vieren en bijzondere momenten van de faculteit te delen.

 • Awkward silences, crickets, eyes searching for the exit. A first date is often uncomfortable.

  Pijnlijke stiltes en ander gespreksongemak

  Pijnlijke stiltes, krekels, ogen die naar de uitgang zoeken. Een eerste date is vaak ongemakkelijk. Waarom kunnen gesprekken zo cringe en awkward zijn? Wat is het verborgen systeem onder gesprekken?

 • Knowledge that Matters

  Internationale Vrouwendag 2024

  Het interfacultaire netwerk Radboud Gender & Diversity Studies en het Radboud Netwerk Vrouwelijke Hoogleraren organiseren ieder jaar Internationale Vrouwendag aan de Radboud Universiteit.

 • The fourth Women of NeurotechEU event on International Women’s Day

  Women of NeurotechEU on International Women's Day

  Save the date: Vrouwen van NeurotechEU 2024, op 8 Maart. We zijn verheugd om de vierde editie van ons Women in NeurotechEU-evenement op Internationale Vrouwendag aan te kondigen.

 • Knowledge that Matters

  Van middelmaat naar tirannie: Wat is het hoger onderwijs zonder academische vrijheid?

  Radboud Gender & Diversity Studies organiseert de jaarlijkse lezing voor Internationale Vrouwendag. De keynote wordt verzorgd door dr. Susanne Täuber, deskundige op het gebied van sociale veiligheid en gender equality in het hoger onderwijs.

 • Radboud Universiteit wil in 2020 minstens 30 procent vrouwelijke hoogleraren

  Vrouwen in de spotlights: lezingen over onderzoek rond actuele vraagstukken

  Het Radboud Netwerk Vrouwelijke Hoogleraren organiseert het middagprogramma van Internationale Vrouwendag 2024. Drie vrouwelijke onderzoekers van de Radboud Universiteit en het Radboudumc presenteren onderzoek dat raakt aan actuele vraagstukken.

 • baw di 11 maart

  Brain Awareness Week

  Doe mee aan een van de activiteiten van het Donders Institute tijdens de Brain Awareness Week 2024. Er is een Radboud Reflects lezing, een Brainhelpdesk marktkraam, een experiment en een workshop.