Webinar scriptie schrijven

Deze webinar is bedoeld voor bachelor- en masterstudenten die bezig zijn met het schrijven van hun scriptie en niet weten wat ze kunnen verwachten of hoe ze dit project in goede banen kunnen leiden. 

  Algemeen

  Deze webinar is Engelstalig.

  Een scriptie schrijven is heel anders dan een vak volgen en een tentamen maken. Je kunt niet zomaar beginnen met schrijven en gaandeweg citaten, referenties en theorieën toevoegen. Er is veel voorbereidend werk dat je moet doen voordat je zelfs maar kunt beginnen met de inleiding.

  Deze webinar is bedoeld voor bachelor- en masterstudenten die bezig zijn met het schrijven van hun scriptie en niet weten wat ze kunnen verwachten of hoe ze dit project in goede banen kunnen leiden. Er wordt geen specifieke faculteits- of opleidingsinformatie besproken zodat deze webinar voor iedereen relevant is. De volgende soorten vragen worden behandeld:

  ‘Wat moet ik kunnen?’, ‘Hoe ziet het proces eruit?’, ‘Welke stappen moet ik nemen?’, ‘Hoe kader ik mijn onderwerp in?’, ‘Hoe bewaak ik mijn voortgang en maak ik aanpassingen?’, ‘Hoe communiceer ik met mijn begeleider?’.

  Startdatum

  Nader te bepalen
  Nieuwe data volgen.
  Kosten
  Gratis
  Voertaal
  Engels
  Docent(en)
  André Baars

  Factsheet

  Type onderwijs
  Webinar
  Aanbieder
  Student Support

  Contactinformatie

  Mail naar SAcursus [at] ru.nl voor meer informatie over deze webinar.