Webinar studeren met dyslexie

Ben je een nieuwe student aan de Radboud Universiteit en heb je vragen over studeren met dyslexie? Volg dan de webinar 'Studeren met dyslexie'.

Algemeen

Tijdens de webinar staat de volgende vraag centraal: hoe maak ik een goede start met mijn studie? Maar ook deze vragen komen aan bod:

• Hoe regel ik tentamenvoorzieningen zoals extra tijd?
    • Welke begeleiding is er op de universiteit?
    • Hoe studeer ik op een effectieve en efficiënte manier?
    • Wat als ik langer over de studie doe?

Er is uiteraard ook voldoende ruimte om je eigen vragen te stellen.

Voor wie?

De webinar is bedoeld voor nieuwe studenten. Als je al eerder een opleiding aan de Radboud Universiteit hebt gedaan, dan heb je waarschijnlijk je voorzieningen al geregeld en is deelname niet nodig. Vraag bij je studieadviseur na of je alsnog contact moet opnemen met de studentendecaan. Dat kan nodig zijn als je bijvoorbeeld tussen faculteiten wisselt.

Aanmelden

Meld je hier aan voor de webinar. Je ontvangt na aanmelding tijdig een mail met link voor deelname.

Aanmelden

En daarna?

Na het volgen van de webinar volgt een advies aan de examencommissie van je faculteit over tentamenvoorzieningen. Daarna dien jij zelf contact met je studieadviseur op te nemen om de voorziening te activeren en te bespreken hoe dit praktisch werkt bij tentamens.

Verhinderd?

Mocht je verhinderd zijn tijdens de webinar, laat het dan even weten door een mailtje te sturen naar dyslexie [at] dsz.ru.nl (dyslexie[at]dsz[dot]ru[dot]nl). In dat geval ontvang je na afloop van de webinar een mail met link naar de opname.

Complexe situatie?

Is er naast dyslexie ook sprake van andere bijzondere omstandigheden? Plan dan een individuele afspraak in met een studentendecaan.

Studentendecanen

Nader te bepalen
    Nieuwe data volgen.

Factsheet

Type onderwijs
    Aanbieder
    Student Support

Contactinformatie

Heb je vragen of wil je meer weten? Neem dan contact op via dyslexie [at] dsz.ru.nl (dyslexie[at]dsz[dot]ru[dot]nl).