FSR Week van de Medezeggenschap

Week van de Medezeggenschap FNWI

maandag 19 februari 2024, 00:00 - vrijdag 23 februari 2024, 23:30
Voeg toe aan agenda
In de week van 19 tot en met 23 februari organiseert de Facultaire Studentenraad van de FNWI de Week van de Medezeggenschap. Elke pauze is er een activiteit, met onder andere inputsessies, lunchlezingen en een informatiemarkt. Ook is er gratis lunch!

Heb je interesse om de inputsessies of lunchlezing tijdens de themaweek bij te wonen? Meld je dan aan. Dit is niet verplicht, maar vooral een indicatie voor ons, voor hoeveel ruimte en lunch er nodig is.

Voor de volgende activiteiten wordt er lunch geregeld. Meld je dus aan als je graag wilt komen zodat er genoeg is. Je kunt ook eventuele vragen die je wilt stellen alvast insturen, zodat de spreker ook inhoudelijke vragen voldoende kan beantwoorden.

Inputsessie met de Decaan

Maandag 19 februari van 12:30 tot 13:15 in HG00.068

Ga in gesprek met Sijbrand de Jong over vraagstukken van zelfontplooiing of sociale veiligheid; wat kan de faculteit voor jou doen om jou te helpen in je ontwikkeling tijdens je studie? Doe je mee met activiteiten van studieverenigingen, of organiseer je ze zelf? Kan de faculteit je helpen om juist ook op deze gebieden te groeien om niet alleen expert te worden in jouw vakgebied, maar ook als professional in het algemeen? Graag gaat de decaan met jullie over deze thema's in gesprek, al zijn alle soorten vragen en onderwerpen welkom!

Lunchlezing over Medezeggenschap

Woensdag 21 februari van 12:30 tot 13:15 in HG00.062

Onder het genot van een lekkere gratis lunch vertellen een oud-student en een medewerker wat een student te zeggen heeft in onze faculteit. Jouw mening doet er namelijk toe als student, maar het is belangrijk om te weten hoe. Ben je geïnteresseerd in hoe onze faculteit samen met studenten werkt of ben je mogelijk zelfs geïnteresseerd in zelf een studentenraad in te gaan? Schroom dan niet om jouw interesse op te geven voor deze lunchlezing.

Inputsessie met de Vicedecaan Onderwijs

Donderdag 22 februari van 12:30 tot 13:15 in HG00.062

Ga in gesprek met onze nieuwe Vicedecaan Onderwijs, Laura van Niftrik, over vraagstukken die spelen in jouw studie. Hoe kan de faculteit je helpen met het halen van je studie? Hoe kan een faculteit ervoor zorgen dat de werkdruk behapbaar is? Hoe kunnen we ervoor zorgen dat jij als student helemaal goed op je plek zit in jouw studie? Ga over deze vraagstukken, of welk onderwerp je zelf dan ook maar wilt bespreken, in gesprek met Laura van Niftrik.

maandag 19 februari 2024, 00:00 - vrijdag 23 februari 2024, 23:30
Huygensgebouw
Contactinformatie

Voor meer informatie, neem contact op met de Facultaire Studentenraad van FNWI via fsc [at] science.ru.nl.

* Verplicht veld
Ik heb interesse in