Foto van Grotiusgebouw, verlichting in de hal

Werken bij de rechterlijke macht (tijdens en na je studie) | Career Service Rechten

donderdag 22 februari 2024, 15:30 - 17:00
Voeg toe aan agenda
Op donderdag 22 februari organiseert Career Service Rechten in samenwerking met de rechtbank Gelderland en het Gerechtshof Arnhem-Leeuwarden een interactieve bijeenkomst.

Dit evenement heeft het maximale aantal inschrijvingen bereikt. Het is niet meer mogelijk om je aan te melden.

• Ontdek welke mogelijkheden er zijn om tijdens en na je studie werkervaring op te doen binnen deze organisaties;
  • Ontvang tips & tricks van jonge alumni;

Programma

De middag start met een interessante bijdrage van mr. Jonneke Oosting, de president van het Gerechtshof Arnhem-Leeuwarden, waarna mr. Sjoerd Bakker, raadsheer c.q. bijzonder hoogleraar Rechtspraak, over zijn eigen (studie-)loopbaan zal vertellen. Ontdek hoe je als student zonder carrièreplan het toch tot raadsheer kunt schoppen.

Vervolgens zullen twee jonge alumni in startersfuncties het woord nemen en alle ins en outs delen over het werken bij de rechterlijke macht.

 Tot slot is er gelegenheid om na te praten en contactgegevens uit te wisselen met de aanwezige sprekers en recruiters.

donderdag 22 februari 2024, 15:30 - 17:00
GR 1.104 (CPO zaal)
Contactinformatie

Stuur je vragen naar careerservice [at] jur.ru.nl (careerservice[at]jur[dot]ru[dot]nl).

LET OP: het maximum aantal deelnemers is bereikt, je meldt je nu aan voor de reservelijst.