Man praat met vrouw in een werksetting

Workshop 'Arbeidsvoorwaarden' (Nederlands)

woensdag 29 mei 2024, 09:30 - 11:00
Leer wat arbeidsvoorwaarden zijn en hoe je erover onderhandelt.

Deze workshop is er ook in het Engels (let op: de Engelse variant is een webinar in plaats van een workshop).

Je bent op zoek naar een baan in Nederland en je hebt er een gevonden waarop je wil solliciteren.

Arbeidsvoorwaarden zijn marktconform. Wat betekent dat? Wat is het verschil tussen bruto- en nettoloon en hoe werkt het met het betalen van belastingen? Wat zijn arbeidsvoorwaarden en hoe bepaal je of ze bij je passen? Vaak worden arbeidsvoorwaarden besproken en onderhandeld in een gesprek. Hoe bereid je je hierop voor en wat is gebruikelijk en geaccepteerd in Nederland?

Deze onderwerpen gaan we bespreken in de workshop arbeidsvoorwaarden. Daarna weet je meer over arbeidsvoorwaarden en waar je informatie kunt krijgen. Ook heb je handvatten om je goed voor te bereiden op een arbeidsvoorwaardengesprek.

Meld je aan

Deze workshop is voor alle studenten tot een half jaar na afstuderen. Ben je afgestudeerd? Gebruik dan de aanmeldknop voor alumni.

Aanmelden voor studenten

Aanmelden voor alumni

woensdag 29 mei 2024, 09:30 - 11:00

Stuur je vragen naar careerservice [at] ru.nl