Een tekening van een lamp met daaromheen gekleurde rechthoeken. Onderin staat de tekst 'Creatitivy loading...'.

Workshop Inside out

maandag 13 mei 2024, 19:00 - 21:00
Wist je dat… creativiteit kan helpen om minder te stressen? En dat creatief bezig zijn je ook kan helpen om jezelf beter te begrijpen?

Door je gevoel en gedachtes op een andere manier te uiten kun je op een andere manier leren kijken naar jezelf. In deze korte workshop gaan we daarmee aan de slag en op een creatieve manier onderzoeken hoe het werkt in jouw hoofd. Dat doen we zowel met elementen van theater, creatief schrijven en beeldende kunst. Dus, lekker doen en weinig denken.

Over de spreker

Vera van Berlo is docent en haar grote passies zijn theater en leren. Die twee combineert ze dan ook graag. Ze geeft improvisatieworkshops, is trainingsactrice en heeft met studenten een kort theaterstuk over studentenwelzijn gemaakt. Fun fact: ze maakt zich vaak veel te druk over dingen en als dat gebeurt kruipt ze in de pen of gooit ze het eruit in theater.

Deze activiteit vindt plaats in MM 02.610.

Mental Health Weeks

Deze activiteit is onderdeel van de Mental Health Weeks van 13 t/m 24 mei. Besteed extra aandacht aan je mentale gezondheid en praat er open over met anderen.

Bekijk het volledige programma

maandag 13 mei 2024, 19:00 - 21:00
Student Affairs
Contactinformatie

Vragen over deze activiteit? Neem dan gerust contact met ons op via studentenwelzijn [at] ru.nl (studentenwelzijn[at]ru[dot]nl).