Een muur waar beige behang op zit met midden op de muur een stickertje waar 'mental health' op staat

Workshop mentaal gezond het collegejaar door!

woensdag 15 mei 2024, 11:00 - 13:00

Heb je behoefte aan handvatten om stress, prestatiedruk en onzekerheid beter te kunnen hanteren? Of je nu aan het begin staat van je studie of al een tijdje bezig bent, deze workshop is ontworpen om jou te ondersteunen bij de uitdagingen die het studentenleven met zich meebrengt.

Wat je kunt je verwachten:

• Inzicht in de veelvoorkomende struikelblokken waar studenten tegenaan lopen, vooral in de beginfase.
  • Het besef dat onzekerheid een normaal onderdeel is van deze fase, en hoe je hiermee om kunt gaan.
  • Concrete kennis over effectieve manieren om met uitdagingen om te gaan.
  • Een korte verkenning van zingeving, veerkracht en positieve psychologie en hoe deze concepten jou kunnen helpen.

De workshop is evidence-based en gebaseerd op de principes van positieve psychologie. Er wordt jou niet alleen alleen informatie aangeboden, maar ook praktische oefeningen waarmee je direct aan de slag kunt.

Deze activiteit vindt plaats in E 2.68 en wordt verzorgd door Frisse Gedachtes Nijmegen en ECIO.

Mental Health Weeks

Deze activiteit is onderdeel van de Mental Health Weeks van 13 t/m 24 mei. Besteed extra aandacht aan je mentale gezondheid en praat er open over met anderen.

Bekijk het volledige programma

woensdag 15 mei 2024, 11:00 - 13:00
Erasmusgebouw
Student Affairs
Contactinformatie

Vragen over deze activiteit? Neem dan gerust contact met ons op via studentenwelzijn [at] ru.nl (studentenwelzijn[at]ru[dot]nl).