Workshop: MuZIEum op locatie!
Workshop: MuZIEum op locatie!

Workshop: MuZIEum op locatie!

donderdag 26 september 2024, 19:30 - 21:00

Muzieum is de plek in Nijmegen waar je door ontmoeting, beleving en gesprek met blinde en slechtziende medewerkers een nieuwe kijk op inclusie krijgt, die je eigen denken en handelen beïnvloedt. Een belangrijke missie want slechts 29% van de 300.000 blinde en slechtziende mensen in Nederland heeft een betaalde baan. En een goede reden om zelf eens te ervaren hoe het is om slechtziend te zijn. Speciaal daarom organiseren we op 26 september een workshop samen met muZieum.

Wat ga je doen?

Tijdens deze workshop kun je door middel van AR-technologie verschillende vormen van slechtziendheid ervaren. Gebruik een taststok om een ribbelroute te volgen en probeer slechtziend verschillende opdrachten uit. Laat je inspireren door de ervaringen en gesprekken met onze blinde en slechtziende medewerkers, die een verrassende en waardevolle kijk bieden op inclusie. Een indrukwekkende, onvergetelijke en impactvolle workshop voor iedereen.

Over muZIEum:

Een uitje voor de één en een baan voor de ander. Het zijn twee kanten van de medaille en pijlers van onze organisatie. Onze missie is: blinde en slechtziende mensen leven in een inclusieve samenleving waar iedereen dezelfde kansen en rechten heeft om zelfstandig mee te doen.

Praktische informatie

Deze activiteit wordt georganiseerd door PV Radboud voor haar leden. 
Prijs: PV-leden € 22,50 | niet-leden € 40,00

Meer informatie
Wanneer
donderdag 26 september 2024, 19:30 - 21:00
Locatie
Villa Oud Heyendael
Organisatie
PV Radboud