Foto met het gebarenvierkant van Griet Coupé

Workshop Ontwikkel je schrijftalent

dinsdag 9 mei 2023, 11:00 - 12:30
Een Radboudgebaar

Tijdens deze workshop in Bibliotheek de Mariënburg (Derde Kamer) bespreken we strategieën die je kunt gebruiken om jouw schrijftalent te ontwikkelen. Met laagdrempelige en speelse opdrachten ontdekken we hoe je over typische schrijfblokkades heen kunt komen en meer plezier kunt krijgen in het schrijven. Ook bespreken we hoe je tekststructuur, zinsbouw en woordkeuze kunt laten aansluiten op het doel en de doelgroep van je tekst. 

De workshop is er voor iedereen die soms moet schrijven, maar ook voor iedereen die vaker wil schrijven maar er niet aan toe komt. Je bent welkom ongeacht het tekstgenre waarin je wil schrijven, of het nu creatief, zakelijk, journalistiek of academisch is. 

Aanmelden

Meld je aan door een mail te sturen naar Griet Coupé (griet.coupe [at] ru.nl) met de volgende informatie:

  • Naam 
  • Leeftijd 
  • E-mail 
  • Jouw ervaring met schrijven 

Er is plek voor maximaal 20 deelnemers.

Logo's van into languages, writing lab en de bibliotheek
Wanneer
dinsdag 9 mei 2023, 11:00 - 12:30
Contactinformatie

De workshop wordt georganiseerd door Radboud In’to Languages, het taal- en communicatiecentrum van de Radboud Universiteit. De docent is Griet Coupé. Griet geeft schrijftraining aan studenten, onderzoekers en professionals. Daarnaast is ze coördinator van het Radboud Writing Lab. Neem bij vragen gerust contact met haar op via griet.coupe [at] ru.nlrel="noreferrer noopener" target="_blank".  

Partner: Bibliotheek De Mariënburg, Bibliotheek De Mariënburg (obgz.nl)