soulcollage

Workshop SoulCollage® maken

woensdag 22 mei 2024, 12:30 - 14:30
Heb jij zin om te leren werken vanuit je intuïtie en vind je het leuk om creatief bezig te zijn?

De voertaal voor deze activiteit is Engels.

Neem dan deel aan de workshop SoulCollage®, een simpele en leuke manier om contact te maken met je intuïtie. Voor SoulCollage® heb je geen artistiek talent nodig. Je zoekt afbeeldingen uit waar je je toe aangetrokken voelt. Deze afbeeldingen kun je knippen, scheuren en/of snijden en plak je vervolgens op een blanco kaart zodat er een collage ontstaat.

Tot slot bespreken we met elkaar, aan de hand van vaste vragen, wat de collages jou te vertellen hebben. Wellicht dat je verrast wordt door de boodschap van jouw collages. SoulCollage® is een ontspannende en vrije manier om minder in je hoofd te zitten en ruimte te geven aan wat jouw verbeelding en intuïtie je willen laten zien. Dit alles onder het genot van een lekkere lunch.

Deze activiteit vindt plaats in EOS N 01.525.

Mental Health Weeks

Deze activiteit is onderdeel van de Mental Health Weeks van 13 t/m 24 mei. Besteed extra aandacht aan je mentale gezondheid en praat er open over met anderen.

Bekijk het volledige programma

woensdag 22 mei 2024, 12:30 - 14:30
Student Affairs
Contactinformatie

Vragen over deze activiteit? Neem dan gerust contact met ons op via studentenwelzijn [at] ru.nl (studentenwelzijn[at]ru[dot]nl).