AI

Workshop: Verbeter je baankansen met AI (Engels)

donderdag 30 mei 2024, 09:00 - 10:15
Ontdek of, wanneer en hoe je AI kunt gebruiken en vergroot je kansen op het vinden van een geschikte baan.

Deze workshop is onderdeel van de Career Day.

Meld je aan voor de Career Day (studenten)

Meld je aan voor de Career Day (alumni)

Over deze sessie

Ontdek de impact van AI voor een vliegende start van je carrière! Onze deskundige Career Officer Steffi van Tilborg deelt de nieuwste AI-trends op de arbeidsmarkt en leert je hoe je generatieve AI, zoals chat GPT en geavanceerde cv-tools, strategisch kunt inzetten om de ideale baan te vinden. In de workshop ga je direct aan de slag met deze tools. Schrijf je nu in en maak gebruik van deze slimme en praktische tips voor jouw professionele groei.

Career Officer Steffi van Tilborg

Over de trainer

Steffi van Tilborg is één van de career officers van de Radboud Universiteit. Ze helpt studenten bij (de voorbereiding op) het vinden van een passende baan. Ze vertelt je graag meer over hoe AI jou kan helpen bij het vinden van een baan!

donderdag 30 mei 2024, 09:00 - 10:15
Deadline inschrijving