Zaai je eigen geluk

dinsdag 4 oktober 2022, 12:00 - 14:30
Ontmoetingsbijeenkomst

Tijdens deze workshop laat je je inspireren door Sam en Elma. Sam en Elma hebben na hun studie met veel plezier gewerkt in commerciële functies. Toch kozen zij, allebei na een wending in hun leven, voor een carrière waarin ze ontdekten waar ze echt gelukkig van worden.

Sam heeft een regeneratieve pluktuin, waar 150 huishoudensgedurende het seizoen hun verse groentes, kruiden, klein-fruit en bloemen kunnen plukken. Zijn missie is om connectie tussen mens en natuur te herstellen.

Elma helpt als moestuincoach werkgevers en onderwijsinstellingen bij het implementeren van vormen van moestuinieren, in bakken of in de volle grond. Met als doel het hoofd even leegmaken, samen in het groen vergaderen, zelf leren zaaien en weten waar je eten vandaan komt en dit natuurlijk samen opeten.

Sam en Elma delen tijdens deze workshop hun verhaal over burn-out, herstel en hun connectie met moestuinieren. Daarna ga je samen in gesprek over de dingen waar je écht gelukkig van wordt, om tot slot met zijn allen daadwerkelijk te zaaien.

Deze activiteit vindt plaats in de Studentenkerk.

dinsdag 4 oktober 2022, 12:00 - 14:30
Studentenkerk
Student Affairs

Aan deze website wordt nog gewerkt. Meer informatie: 'een nieuwe website'.