Zelfhelpmodule scriptie schrijven (EN)

Deze zelfhulpmodule heeft ook een Nederlandse versie. 

De Engelstalige zelfhulpmodule scriptie schrijven is voor studenten die aan hun (bachelor of master) scriptie willen beginnen, maar niet precies weten hoe het werkt.

Heb je geen behoefte aan een cursus of workshop (of wil je daar niet op wachten) en acht je jezelf prima in staat om met online materialen te werken, dan is dit een cursus voor jou. Alle materialen zijn onderverdeeld onder een specifieke titel in de rubriek Inhoud. Vragen die aan bod komen zijn: Wat is het doel van een scriptie? Welke competenties horen daarbij? Wat zijn de criteria voor een centrale vraagstelling? Elke map bevat teksten, hand-outs en opdrachten die over dat specifieke onderwerp gaan. Er is een bepaalde volgorde in het materiaal, maar je hebt de vrijheid om dingen over te slaan of een andere volgorde te gebruiken. Uiteindelijk zul je de informatie moeten vertalen naar wat het betekent voor jouw werk en jouw scriptie.

Een scriptie schrijven is niet als het volgen van het recept in een kookboek.  Er zijn genoeg "ingrediënten" in deze module, maar je moet ze samenbrengen om het gewenste "gerecht" te maken.

Hoe schrijf je je in?

Je kunt je inschrijven via Osiris met cursuscode: ASB-SHTHESIS22

 

  Algemeen

  Startdatum

  Nader te bepalen
  Kosten
  Gratis
  Voertaal
  Engels
  Docent(en)
  Student Support

  Factsheet

  Type onderwijs
  E-learning
  Aanbieder
  Student Support

  Contactinformatie

  Mail naar SAcursus [at] ru.nl (SAcursus[at]ru[dot]nl) voor meer informatie over deze module.