Radboud Universiteit
Zoek in de site...

Vragen?

Vragen voor de Radboud Universiteit? Hieronder vindt u verwijzingen naar websites waar u meer informatie kunt vinden en een overzicht van verschillende mailformulieren waarmee u per e-mail een vraag kunt stellen.

Vragen over onderwijs

Op de www.ru.nl/opleidingen vindt u informatie over onder meer voorlichtingsdagen en opleidingen. Op www.ru.nl/studenten vindt u informatie over onder studiebegeleiding en studeren in Nijmegen. De juiste informatie niet gevonden? Neem contact op met de Centrale Studentenbalie: balie@dsz.ru.nl of bel met (024) 361 23 45.

Profielwerkstuk

De Radboud Universiteit biedt voor zowel scholieren als docenten hulp bij het maken van een profielwerkstuk.

Vragen over onderzoek

Op www.ru.nl/onderzoek vindt u meer informatie over het onderzoek aan de Radboud Universiteit. Heeft u de juiste informatie over ons onderzoek niet kunnen vinden over onderzoek? Neem dan contact op met het team wetenschapscommunicatie.

Vragen over medische onderwerpen

De informatievoorziening over medische onderwerpen verloopt via het Radboudumc.

Afhandeling van vragen per e-mail

Het streven is uw e-mail binnen 24 uur tijdens werkdagen te beantwoorden; in het weekend en in geval van feestdagen de eerstvolgende werkdag.

De mailformulieren op deze website vallen onder de verantwoordelijkheid van de Marketing & Communications en de Dienst Studentenzaken van de Radboud Universiteit. E-formulieren en informatie op andere websites worden door de desbetreffende organisaties beheerd. Marketing & Communications en de Dienst Studentenzaken zijn niet verantwoordelijkheid voor de inhoud van die sites.

Vragen over deze site

Mocht een vraag niet beantwoord worden of heeft u een klacht over een afhandeling, dan kunt u dit melden aan de centrale webmaster. Stuur een mail naar webmaster@ru.nl en vermeld daarin de URL van de website, uw vraag, datum en tijdstip.

Aan informatie en inhoud op deze internetsite kunnen geen rechten worden ontleend.