Droneshot met uitzicht op het Erasmusgebouw en de rest van de campus.
Droneshot met uitzicht op het Erasmusgebouw en de rest van de campus.

Campus Heyendaal

Welkom op de Radboud Universiteit, waar leren en leven hand in hand gaan op onze levendige campus! Hier op campus Heyendaal, middenin in Nijmegen in een bosrijke omgeving, liggen alle faciliteiten voor studie, werk en studentenleven binnen handbereik. Van state-of-the-art collegezalen tot inspirerende werkruimtes, en van dynamische sportfaciliteiten tot gezellige horecagelegenheden - alles wat je nodig hebt bevindt zich op steenworp afstand.

Ontdek onze campus

Student Lieke geeft je een rondleiding over onze campus en laat je de faculteiten én faciliteiten zien. Wil je de campus zelf ontdekken? Kies een wandeling uit op radboudwandelingen.nl en ga op pad!

Maak kennis met de faculteiten en faciliteiten

Ontdek het gebouw van elke faculteit en bekijk rondleidingen door onze populairste faciliteiten zoals de bibliotheek en het sportcentrum.

Bekijk alle tours

Studenten die studeren in de Universiteitsbibliotheek

Universiteitsbibliotheek

Miljoenen boeken, samen studeren en relaxen: alles onder één dak

Meer informatie
Groep studenten die buiten korfbal speelt op de velden van het sportcentrum

Sport, cultuur en ontspanning

Meer dan 80 sporten en activiteiten tegen een studententarief

Sport, cultuur en ontspanning

Horeca op de campus

Hapje eten na een lange dag of gezellig naborrelen met studiegenoten of collega's? Michiel neemt je in deze video mee naar zijn favoriete hotspots om lekker te eten en te drinken. 

Eten en drinken

HFML-FELIX building on Radboud University Campus

Onderzoeksfaciliteiten

Ontdek onze faciliteiten voor baanbrekend onderzoek in elk wetenschapsgebied

Radboud Research Facilities
Zonnepanelen op het Maria Montessorigebouw

Duurzame campus

Initiatieven waarmee we onze campus verder vergroenen

Duurzaamheidsinitiatieven

Zien we je snel op onze campus?

Ook interessant...

 • Studeren aan de Radboud Universiteit

  Wil je studeren aan een hoog aangeschreven universiteit met een prachtige groene campus waar volop ruimte is om jezelf te zijn? Dan ben je bij de Radboud Universiteit aan het juiste adres.

 • Over werken bij de universiteit

  De Radboud Universiteit werkt aan een gezonde, vrije wereld met gelijke kansen voor iedereen. En daarvoor hebben we mensen nodig die ieder hun eigen bijdrage leveren aan ons onderwijs en onderzoek. Samen helpen we studenten verder op hun weg en...

 • Studeren in Nijmegen

  In Nijmegen studeren 46.000 studenten en hebben ruim 21.000 studenten hun thuis gevonden. Hier, in de oudste stad van Nederland, voel je meteen de levendige studentensfeer. Lees meer over wat Nijmegen jou te bieden heeft!

 • Over de Radboud Universiteit

  De Radboud Universiteit in Nijmegen is een van de beste brede, klassieke universiteiten van Nederland. Lees meer over onze organisatie, missie, strategie en historie.