Berchmanianum

6525XZ Nijmegen
Telefoonnummer 024 - 361 22 24

Gebouwbeheerder

• Maasbach, mevr. J. (Jet)
  • Maandag 7:00 - 19:00
  • Dinsdag 7:00 - 19:00
  • Woensdag 7:00 - 19:00
  • Donderdag 7:00 - 19:00
  • Vrijdag 7:00 - 19:00
  • Zaterdag Gesloten
  • Zondag Gesloten
Berchmanianum

Bezoekers

Bezoekers van Berchmanianum met een afspraak kunnen zich melden bij de portier. Studenten met een afspraak bij de studentenpsychologen of -decanen kunnen zich melden bij de ingang aan de noordzijde. Bezoekers van academische plechtigheden en diploma-uitreikingen worden bij binnenkomst via de hoofdingang van de noordzijde naar de ontvangstruimte geleid. Medewerkers hebben met hun medewerkerspas toegang tot de niet-publieke delen van het Berchmanianum.

Vergaderen in Berchmanianum

In het gebouw zijn vergaderruimten aanwezig die beschikbaar zijn voor zowel interne als externe gebruikers. Er is ook een aantal kleinere vergader- en werkruimten voor medewerkers van het Berchmanianum.

Reserveer een ruimte

Post en goederen

Interne en externe inkomende en uitgaande post gaat via de portiersbalie. Voorzie externe post van een kostenplaatsnummer (per bundel). De inkomende post ligt in een speciale, afgesloten kast bij de portiersbalie, en kan door de secretariaten bij de portier worden afgehaald.

In het Berchmanianum is de mogelijkheid om eigen voorraden op te slaan zeer beperkt. Stem daarom grotere bestellingen altijd af met beheer.rs [at] ru.nl. Elke dienst/eenheid heeft een beperkte opslagruimte toegewezen op de derde etage, maar deze is niet bereikbaar voor pallets.

InWork

InWork Berchmanianum richt zich op het ontwikkelen en implementeren van een nieuwe manier van (samen)werken in academiegebouw Berchmanianum. Het uitgangspunt is dat je niet meer gebonden bent aan een specifiek bureau, maar kunt gebruik maken van een groot aantal werkplektypen in het gehele gebouw.

Meer over InWork Berchmanianum

• Centrale Balie Studentenzaken
  • In de kapel van het Academiegebouw Berchmanianum vinden diploma-uitreikingen en andere bijzondere gebeurtenissen plaats. Indien vooraf aangekondigd kunnen deze online gevolgd worden via een livestream.

Over dit gebouw

Het Berchmanianum is een rijksmonument. Lees meer over dit gebouw op: Erfgoed op de campus/Berchmanianum

Livestream

Sommige plechtigheden in de kapel van het Academiegebouw Berchmanianum kunnen online gevolgd worden via een livestream.

Livestream van de kapel van het Berchmanianum

Openbaar vervoer

Het Berchmanianum is uitstekend bereikbaar vanaf Station Nijmegen Centraal en Station Nijmegen Heyendaal.

Bushalte: Kannunnik van Osstraat of Kwekerijweg.

Parkeerinformatie

Op de campus geldt betaald parkeren op werkdagen tussen 07.00-18.00 uur. Wanneer je minder dan een half uur parkeert kun je het parkeerterrein gratis verlaten. Betaal voordat je vertrekt het parkeertarief met pinpas of creditcard bij de betaalautomaat op het parkeerterrein. Betalen bij de slagboom is niet mogelijk.

Campusplattegrond met overzicht parkeerlocaties

Toegankelijkheid

Rolstoel: grotendeels zelfstandig toegankelijk met uitzondering van vide 3A
Scootmobiel: redelijk toegankelijk, soms met assistentie